.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 11:19

1οTrail Ride 2015, 1Φεβρουαρίου

 

Ξεκινάμε!

 

O χειμώνας μπήκε για τα καλά, τα χιόνια άσπρισαν τα βουνά, οι βροχές έφεραν λάσπη… Ευκαιρία λοιπόν για ένα νέο ξεκίνημα για το 2015, στα παλιά – γνωστά λημέρια της Αττικής, που θα είναι αγνώριστα από ότι τα έχουμε συνηθίσει!Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, επηρεασμένοι από τις εκλογές και με «νωπή» εντολή, θα συναντηθούμε ως συνήθως στο LimitUpστο Κρυονέρι για να ξεκινήσουμε την φετινή μας πλοήγηση!

Η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς την βορειοανατολική Αττική, και θα έχει μήκος 120 χωμάτιναχιλιόμετρα, με αρκετές παρακάμψεις στις λίγες δυσκολίες. Στόχος όλων μας, να ολοκληρώσουμε την διαδρομή, ή τουλάχιστον να κάνουμε όσο πιο μεγάλο κομμάτι μπορούμε!

Στον τερματισμό στο Κρυονέρι θα βραβευθούν οι σημαντικότερες και πιο ιδιαίτερες παρουσίες, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, η πιο παλιά, οι Rookies, οι πιο χαμένοι, οι πιο λερωμένοικτλ…

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει με RoadBookή με GPS, αλλά και με καλή… παρέα! Και φυσικά μπορούν να συμμετέχουν όλων των ειδών οι μοτοσυκλέτες που διαθέτουν στοιχειωδώς χωμάτινα ελαστικά, Γουρούνες – Quad / ATV, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα σε μια επιλεγμένη μικρότερη αγωνιστική διαδρομή στα πέριξ του Κρυονερίου.

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 10€ για τα ποδήλατα – για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ για να κόψουμε την πίτα μαςκαι να αναζητήσουμε τα τυχερά φλουριά! Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς μας! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJPEnduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Τα TrailRide του OffRoadTeam στηρίζουν η AJPmotos, η My-Track, το ChalidiasElectrics, το GRC PowerFactory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και το περιοδικό μοτοσυκλέτας www.Bikeit.gr.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon