.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 14:10

#41 PERISTERAS Racing Team στο Π.Π.Τ.Μ. 2014

 

Με απόλυτη επιτυχία!

 

O Νίκος Περιστεράς και η PERISTERAS ΜΟΤΟ TYRES συμμετείχαν με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2014. Έχοντας αναλάβει το βαρύ φορτίο της επίσημης τεχνικής υποστήριξης όλης της κατηγορίας Open αλλά όλων των υπολοίπων ομάδων που χρησιμοποιούν ελαστικά Dunlop, ήταν φυσικά παρόν σε όλες τις προπονήσεις και όλα τα αγωνιστικά τριήμερα, από το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου. Κάποιες στιγμές χανόταν και μετά από λίγο εμφανιζόταν με την φόρμα και την μοτοσυκλέτα του στο grid. 

Το πάθος για την ταχύτητα και τους αγώνες (παρά τις υποχρεώσεις που προαναφέρθηκαν) τον έκαναν να αψηφά κάθε φορά την κούραση και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στην πίστα. Με την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα YAMAHA R6, την τεχνική υποστήριξη της BOUSTAS TEAM και τα ελαστικά της DUNLOP, έδωσε πολύ δυνατές μάχες σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη στις Σέρρες κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση!!!
Κοντά του πάντα όλη η οικογένεια, με την γυναίκα του και τους δύο γιους του, που του έδιναν κουράγιο και τον περίμεναν με αγωνία να πανηγυρίσουν στον τερματισμό.

Ο ίδιος δήλωσε : “Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους χορηγούς μου αλλά προπάντων τον κόσμο που με υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και μπορώ να βρίσκομαι εδώ, μέχρι σήμερα ”.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 14:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Beta Riders’ Day 2014 Trail Ride 2014, 8ο Νυχτερινό, 20 Δεκεμβρίου »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon