.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 11:48

Johnny Aubert – Workshop for Champs!

Έρχεται στην Ελλάδα!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Johnny Aubert, στην Ελλάδα. Στα πλαίσια του 3ου Enduro Meeting, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Γάλλος Johnny Aubert, επισκέπτεται τη χώρα μας και δίνει την ευκαιρία σε επιλεγμένους αναβάτες να μάθουν τα «μυστικά» του.

Undermywing

Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε το 2008, όταν επάνω σε μια μπλε Yamaha γινόταν για πρώτη φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro. Ή όταν το επανέλαβε το 2009, διαλύοντας τον ανταγωνισμό της κατηγορίας Ε2 και κερδίζοντας όλους τους αγώνες όπου συμμετείχε επάνω στο ΚΤΜ του. Άλλοι πάλι θα θυμούνται την εικοσαετή σχεδόν καριέρα του στις πίστες motocross, πριν τη μεταπήδησή του στο Εnduro.Ο Γάλλος Johnny Aubert αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ονόματα στο χώρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα στα πλαίσια του 3ουEnduroMeeting, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

Ο Γάλλος αναβάτης πρόκειται να προσφέρει ένα “UnderMyWing” enduroworkshop, μια σειρά από θεωρητικές συμβουλές ακολουθούμενες από πρακτική εξάσκηση σε είκοσι από τους καλύτερους Έλληνες αναβάτες. Οι 15 από αυτούςέχουν λάβει απευθείας πρόσκληση με βάσει τη βαθμολογία τους στη γενική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, 4 είναι επιλεγμένοι rookies, ενώ ακόμα ένας τυχερός αναβάτης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του μέσα από τον σχετικό διαγωνισμό στο:http://www.redbull.com/gr/el/motorsports/offroad/stories/1331692190937/workshop-for-chaps-johnny-aubert/.

Σπάνια ευκαιρία

«Θα προσπαθήσω να δώσω σε όλους τους αναβάτες χρήσιμες συμβουλές, που θα τους βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής τους προετοιμασίας το χειμώνα και θα τους δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο ανταγωνιστικοί. Μερικές φορές χρειάζεται να διορθώσεις μερικές μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσεις 5’’ μέσα σε μια ειδική. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φύγουν όλοι ευχαριστημένοι!», αναφέρει σχετικά ο Aubert.

Είναι από τις σπάνιες ευκαιρίες που έχουμε να θαυμάσουμε από κοντά τις ικανότητες και να διδαχθούμε από έναν ολοκληρωμένο αναβάτη, με συμμετοχή σε πληθώρα αθλημάτων της μοτοσυκλέτας, από το Παγκόσμιο Motocrossστο Παγκόσμιο Enduroκαι στο DakarRally. Σε μία γιορτή του σπορ που θα περιλαμβάνει μία σειρά από παράλληλες δραστηριότητες, όπως βόλτα enduro, οργανωμένη αγορά, bazaar rιδιωτών, επίδειξη freestyle trial και μία μεγάλη κλήρωση, η παρουσία του Johnny Aubert επάνω στην Betaτου θα αποτελέσει το «κερασάκι στην τούρτα».
-//-
Με την υποστήριξη:
Beta Motorcycles in Greece - The Fuoristrada Co.και100% byPlanetBikes

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό: www.redbull.com
Για περισσότερες πληροφορίες για το 3οEnduroMeeting (32οχλμ Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας):www.offroadteam.gr/

Πληροφορίες για τον Johnny Aubert

Περισσότερες πληροφορίες για τον JohnnyAubert:

Ταυτότητα:
Όνομα: JohnnyAubert
Ομάδα: BetaFactoryTeam
Αγωνιστική μοτοσυκλέτα: BetaRR 450 Racing
Ημερομηνία Γέννησης: 31 Μαΐου 1980
Καταγωγή: Maubege, Γαλλία
Χόμπι: Internet, jetski, ποδήλατο, σκάφος, free-ride, trial

Palmares:
1993: Νικητής Παγκόσμιου Κυπέλλου Μotocross (80cc) & Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας (Cadet)
1996: Πρωταθλητής Μotocross Γαλλίας (Junior)
1998: Πρωταθλητής Supercross Γαλλίας (125cc)
1999: Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας (125cc)
2007: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro (Ε2) & Νικητής ISDE (Γενική + Ε2)
2008: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εnduro (Ε2)
2009: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εnduro (Ε2)
2012:14ος στο DakarRally
2014: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εnduro (E2)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon