.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 11:02

1ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ 2018 - Σέρρες: Οι συμμετοχές

 

81 αναβάτες σε 6 κατηγορίες

Παρά τις όποιες ανησυχίες για τη μη προσέλευση αναβατών στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ 2018, οι συμμετοχές στον αγώνα των Σερρών έφτασαν αισίως τις 81!

Αναφερόμαστε στις ανησυχίες για μη προσέλευση, λόγω του μεγάλου θορύβου και των διαμαρτυριών για τη συμπληρωματική εγκύκλιο Α' στην Προκήρυξη του Π.Π.ΜΧ. 2018 από την ΑΜΟΤΟΕ.

Στην εγκύκλιο αυτή, το φλέγων ζήτημα ήταν, πέρα από τα αυξημένα παράβολα, το εξής:

"Προκήρυξη Π.Π.ΜΧ 2018 - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Α'

β) Οι αθλητές ή οι συνοδοί τους κατά τον τεχνικό έλεγχο θα πρέπει να προσκομίζουν και τα νομιμοποιητικά έγγραφα της μοτοσυκλέτας. Ήτοι : Τιμολόγιο αγοράς (για τις μοτοσυκλέτες που είναι αγορασμένες στην Ελλάδα), χαρτιά τελωνείου (γι αυτές που είναι αγορασμένες στο εξωτερικό), άδεια κυκλοφορίας (γι αυτές που έχει εκδοθεί πινακίδα κυκλοφορίας). 

Κατά την πρώτη συμμετοχή τους με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν τα πρωτότυπα έγγραφα καθώς και μια φωτοτυπία αυτών.

Σε περίπτωση απουσίας των ανωτέρω, ο αθλητής θα συμπληρώνει και υπογράφει ειδικό έντυπο κατά τον Τεχνικό Έλεγχο (το έντυπο θα διατίθεται από το σωματείο Οργανωτή) με το οποίο θα βεβαιώνει ότι η μοτοσυκλέτα με την οποία συμμετέχει στον αγώνα, βρίσκεται νόμιμα στην κατοχή του."

Η προσκόμιση λοιπόν του τιμολογίου αγοράς και των χαρτιών τελωνείου δημιούργησαν θέμα στους αναβάτες, παρόλα αυτά από ότι βλέπουμε οι συμμετοχές στον 1ο αγώνα είναι πολλές.

Από τις 81, οι 9 αφορούν στην ΜΧ65, οι 10 στην ΜΧ85, οι 11 στην ΜΧ1, οι 24(!) στην ΜΧ2, οι 7 στην ΜΧ2Τ και οι 20 στην OPEN.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 15:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon