.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 10:27

Enduro Shakedown στη Σπερχειάδα

 

Στις 3-4/1/2018, από τον ΣΑΜΕ και το Σωματείο ΛΕΜΣ

 

Ο ΣΑΜΕ (Σύνδεσμος Αναβατών Μοτοσυκλέτας Εντούρο) Ανεγνωρισμένο Σωματείο με αριθμό πρωτοκόλλου 17676 της 8/2/1991 σε συνεργασία με το Νεοσύστατο Σωματείο ΛΕΜΣ Σπερχειάδος διοργανώνουν από κοινού το SHAKEDOWN στην φιλόξενη πόλη της Σπερχειάδος.

Ουσιαστικά αυτό το EVENT είναι η Γιορτή του Αγωνιστικού Εντουρο και ένα γεγονός όπου σηματοδοτεί την Έναρξη της Νέας Αγωνιστικής Περιόδου.

Το Σάββατο 3/2/2018 στην Κεντρική Πλατεία του Συνεδριακού Κέντρου μέσα στην καρδιά της πόλης θα γίνει η επίσημη παρουσίαση και φωτογράφιση όλων των Αγωνιστικών Ομάδων που θα λάβουν μέρος στο φετινό Πρωτάθλημα.

Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων Enduro 2018,TEST RIDE αυτών για όσες Εταιρίες το επιθυμούν, εκλογές για την ανάδειξη Προεδρείου του ΣΑΜΕ, και μια συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων από τους Υπευθύνους όλων των Ομάδων για το μέλλον του Αγωνιστικού Εντούρο στην χώρα μας.

Επίσης το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και ο Τεχνικός Έλεγχος για αυτούς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο ΕNDURO SPRINT που θα γίνει την επομένη μέρα 4/2/2018.

Στον Τεχνικό Έλεγχο θα ελέγχουν: Το ανανεωμένο Δελτίο Αθλητού της ΑΜΟΤΟΕ, η Άδεια κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας, το Ασφαλιστικό συμβόλαιο αυτής, καθώς και με βάση τον νέο Κανονισμό τα Οικολογικά Ελαστικά, Φώτα με πηγή ενέργειας τον κινητήρα, Βαλβίδα Στοπ και τέλος Ντεσιμπελόμετρο.

Την Κυριακή 4/2/2018 θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας ENDURO SPRINT όπου θα αποτελείται από μια απλή 10 περίπου χιλιόμετρων και μια Ειδική τύπου ENDURO TEST των 7 χιλιομέτρων περίπου. Ο κύκλος αυτός θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 με 3 φορές (ανάλογα με το σύνολο των Αθλητών) και θα μετρά το συνολικό άθροισμα από όλα τα περάσματα.

Οι κατηγορίες θα είναι 5 και οι εξής:

  1. Κατηγορια ENDURO GP όπου δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 15 πρώτοι της Γενικής Κατάταξης του 2017
  2. Κατηγορια Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα του 2017 ανεξαρτήτου κατηγορίας και κυβισμού μοτοσυκλέτας.
  3. Κατηγορια Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Νοτίου και Βορείου Ελλάδος ανεξάρτητα από κατηγορίες και κυβισμό μοτοσυκλέτας
  4. Κατηγορια SENIOR ενιαία από το Πανελλήνιο αλλά και από το Περιφερειακό ανεξάρτητα από κυβισμό μοτοσυκλέτας.
  5. Κατηγορια Πρωτοεμφανιζόμενων σε Αγώνα Εντουρο ανεξάρτητα από κυβισμό μοτοσυκλέτας.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ και ουσιαστικά περιλαμβάνει την Ασφάλεια του Αθλητή σε περίπτωση ατυχήματος.

Το όλο EVENT είναι υπό την σκέπη της Ανεγνωρισμένης από το κράτος Ομοσπονδίας ΑΜΟΤΟΕ και θα πληροί όλα τα προβλεπόμενα βάσει του Αθλητικού Νόμου αλλά και όλων των πρόσφατων νομών που αφορούν το Enduro στην χώρα μας.

Ο Ειδικός Κανονισμός, τα τηλεφωνά συμμετοχής, ωραρια, απονομη, ξενοδοχεια με ειδικές τιμές κλπ θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 21/1/2018.

Ο ΣΑΜΕ και η ΛΕΜΣ Σπερχειαδος εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 10:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon