.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 11:31

Πανελλήνιο, Βαλκανικό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στα Γρεβενά!

 

Στις 13-14 Μαΐου 2017

 

Στα «παραδοσιακά» Γρεβενά, στις 13-14 Μαΐου, θα συνεχιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, με έναν 2ήμερο αγώνα που αποτελεί τον 3ο και 4ο γύρο του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο αγώνας αποτελεί και τον 2ο γύρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, καθώς και τον 2ο για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας.

Τα όμορφα μέρη των Γρεβενών και φυσικά ο ΜΟΓ, που έχουν παράδοση στο Enduro και στις πανέμορφες διαδρομές, και έχουν αναδείξει πολλούς πρωταθλητές και πρωταγωνιστές στο χώρο του Enduro, επιστρέφουν δυναμικά στους αγώνες και φέτος, μετά το 2016 όπου απολαύσαμε εν μέσω βροχής τον δυσκολότερο αγώνα του Παγκοσμίου! 

Το θέαμα και ο ανταγωνισμός αναμένονται δυνατά, καθώς έχουμε έντονες μάχες τόσο στην γενική κατάταξη όσο και στις κατηγορίες, από 10 τουλάχιστον αναβάτες που πρωταγωνιστούν αλλά και πολλούς νεώτερους που αναδεικνύουν διαρκώς το ανερχόμενο ταλέντο τους. 

Οι ειδικές Διαδρομές βρίσκονται στην Περιοχή «Πατώματα», στο 4ο χλμ. Γρεβενών - Καλαμπάκας, σε ένα αμφιθεατρικό σημείο που βοηθάει την πρόσβαση και την θέαση, ενώ πληροφορίες σχετικά με τον ειδικό κανονισμό, τα ξενοδοχεία κτλ. μπορείτε να βρείτε στο link της ιστοσελίδας της ΑΜΟΤΟΕ.

Να αναφέρουμε επίσης, ότι στα Γρεβενά θα γίνει και ο 5ος Αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, στις 1-2 Ιουλίου, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα (μετά το ISDE 2008) θα συμμετέχουν και γυναίκες σε ένα τέτοιο θεσμό. Μετά την ακύρωση του γύρου της Σλοβακίας, η FIM ήρθε σε συνεννόηση με την ΑΜΟΤΟΕ για την διοργάνωση του αγώνα στην χώρα μας και ο ΜΟΓ ανέλαβε και πάλι την ευθύνη για ένα τέτοιο μεγαλειώδες εγχείρημα, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της προηγούμενης χρονιάς! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

Η ΑΜΟΤΟΕ ευχαριστεί τους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro που είναι η ΥΑΜΑΗΑ Motodynamics, η KTM SEE, η Honda Red Riders, το ΥΑΜΑΗΑ Worksbike Racing, η TM Racing Hellas, η ΙΝΑ Tech MX και το Emporio Carrer.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 12:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon