.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 09:29

Παρουσίαση - Red Bull KTM Rally Factory Racing Team

 

Έτοιμη για το Dakar

 

Η ομάδα Red Bull KTM Rally Factory Racing Team είναι έτοιμη για να συμμετάσχει στο Rally Dakar 2015. Με τον περσινό νικητή και πολυνίκη του θεσμού και παγκόσμιο πρωταθλητή Cross Country Rally 2014, Marc Coma, στην ομάδα, φαίνεται ότι θέτει την καλύτερη υποψηφιότητα για μία ακόμη κορυφαία εμφάνιση. Στην ομάδα θα υπάρχουν επίσης οι Jordi Viladoms, Ruben Faria και Sam Sunderland.

Οι αναβάτες θα οδηγήσουν την νέα KTM 450 RALLY με την οποία οι Marc Coma και Jordi Viladoms κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις το 2014. Περισσότερη εμπειρία, εξέλιξη σε συγκεκριμένα σημεία και σωστή προετοιμασία είναι τα σημεία στα οποία εστίασε η ομάδα για να πρωταγωνιστήσει ξανά στο Dakar.
O Marc Coma είχε μία εκπληκτική χρονιά με νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και προετοιμάστηκε κατάλληλα για να συνεχίσει το σερί των 13ών νικών της KTM στο Rally Dakar. Αντίθετα, ο Ruben Faria ταλαιπωρήθηκε από χτύπημα στον ώμο και αναμένεται μέχρι την εκκίνηση του αγώνα να είναι καλύτερα.

Σκληρή προετοιμασία έκανε και ο Sam Sunderland με καλά αποτελέσματα σε αντίστοιχους αγώνες του 2014, και έχει ως στόχο να μάθει από τους παλαιότερους αναβάτες και να αποκτήσει εμπειρία.

Φωτογραφίες οδήγησης

Στατικές φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παρουσίαση – Honda Dakar 2015 Team Παρουσίαση - Suzuki MotoGP Team 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon