.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 08:10

CWM FX – Ελληνική υποστήριξη στα MotoGP!

Ο χορηγός του Stefan Branld είναι ελληνική εταιρία!

 

H CWM FX είναι υπερήφανος υποστηρικτής της LCR Honda MotoGP™ Team με την οποία ενδυνάμωσαν την συνεργασία με ανασχεδιασμό του φέρινγκ.

Η CWM FX και η LCR HONDA MotoGP™ Team ενδυνάμωσαν τη συνεργασία τους μετά και από τον ανασχεδιασμό του φέρινγκ της αγωνιστικής μηχανής που αποκαλύφθηκε στον τελευταίο αγώνα στο Μπρνο πριν από δύο εβδομάδες. Το χαρακτηριστικό σήμα και τα χρώματα της CWM FX εμφανίζονται πια και στις δύο πλευρές της HONDA RC213V, χαρίζοντας μία ομοιογενή, δεμένη και γεμάτη έμπνευση ταυτότητα στη μηχανή.

Οι δηλώσεις του Anthony Constantinou


Καθώς το MotoGP™ φτάνει στον 12ο γύρο της σαιζόν, ο Anthony Constantinou, ο διευθύνων Σύμβουλος της CWM δήλωσε:
“Είμαι στην ευτυχή θέση να αισθάνομαι την οικογένεια της LCR σαν μία προέκταση της οικογένειας της CMW. Το ωραίο σε αυτή τη σχέση είναι ότι συνεργαζόμαστε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, όπως ακριβώς συμβαίνει σε ένα δεσμό πολλών χρόνων. Την επόμενη σαιζόν, με τη μετονομασία της ομάδας σε CWM-LCR HONDA, αυτός ο δεσμός θα δυναμώσει. Με τον Cal Crutchlow έχουμε επίσης μία πολύ καλή σχέση και ο ίδιος είναι πολύ ενθουσιασμένος και γεμάτος κίνητρα για την επόμενη σαιζόν, κάτι που κάνει αυτή την οικογένεια ακόμη πιο δυνατή. Και όπως λέω πάντα: ONWARDS & UPWARDS!”

Οι δηλώσεις του Cecchinello


Ο LucioCecchinello, γενικός μάνατζερ της LCR Honda, αναφέρει:
"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στο βρετανικόGrand Prix στο Silverstone. Σαν πρώην αναβάτης και πλέον μάνατζερ της ομάδας, απολαμβάνω πάντα τον απίστευτο ενθουσιασμό των βρετανών φανς του MotoGP™! Για μας, αυτός ο γύρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο να επαναεπιβεβαιώσουμε ότι η ομάδα, μετά από κάποιους δύσκολους αγώνες, συγκαταλέγεται στις 5 κορυφαίες του κόσμου. Ανυπομονώ να κορυφωθεί! Επίσης, θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στον Επίσημο Χορηγό μας τη CWM για τη θεμελιώδη υποστήριξη που μας δίνει πολύ σημαντική ώθηση για αυτή τη συναρπαστική σεζόν".

Η CWM FX μπήκε σαν βασικός υποστηρικτής της ομάδας σε τρεις αγώνες αυτή τη χρονιά. Η συνεργασία μεταξύ της CWM FX και της LCR HONDA MotoGP™ Team επικυρώθηκε επισήμως στο ολλανδικό TT Assen MotoGP™ με τον γερμανό αναβάτη τής LCR’s Stefan Bradl στις 28 Ιουνίου 2014.
Στο τέλος της σαιζόν του 2014 για το MotoGP, η LCR Honda “ανοίγε ιγκάζι” για το 2015, χρονιά κατά την οποία θα ισχυροποιηθεί η συνεργασία της με την CWM, καθώς η ονομασία της εταιρείας θα προστεθεί στον τίτλο της LCR.

Ποια είναι η CWM FX;


Η CWM FX αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο του χρηματοπιστωτικού κλάδου και έχει έδρα το οικονομικό κέντρο του Λονδίνου (City of London).Η εταιρεία ειδικεύεται σε διαδικτυακές συναλλαγές (Forex) και επενδύσεις προσφέροντας στους πελάτες της βασικές αρχές εντιμότητας, ακεραιότητας και διαφάνειας για τις επενδυτικές στρατηγικές τους. Η CWM FX σε συνεργασία με τη Leverate Financial Services Ltd, είναι επίσημα αδειδοτημένη και πλήρως ελεγχόμενη χρηματοοικονομική υπηρεσία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου και διέπεται από την οδηγία για Αγορές χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID). Η οδηγία για MiFID εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) με σκοπό να ρυθμίζει τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών και άλλων δραστηριοτήτων εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EΟΧ). Η CWM FXέχει υιοθετήσει και τηρεί απόλυτα τις κατευθυντήριες οδηγίες της MiFID προσφέροντας ελεύθερα επενδυτικές και παρεμφερείς υπηρεσίες σε όλο τον ΕΟΧ. Επιπρόσθετα, η CWM FXείναι αδειοδοτημένη από τους περισσότερους ρυθμιστικούς οργανισμούς της ΕΕ εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχύτατη εμπειρία συναλλαγών.
Για περισσότερες πληροφορίεςhttp://www.cwmfx.com

Ποια είναι η LCR HONDA;


O Lucio Cecchinello (πρώην αναβάτης και πρωταθλητής στα 125cc) ίδρυσε την ομάδα LCR το 1996 και έχει από τότε το ρόλο του αναβάτη και του μάνατζερ παράλληλα στον οργανισμό. Ανά τα χρόνια, η ομάδα της LCR έχει καταφέρει πολλές επιτυχίες σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες χάρη στις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Κορυφαίοι αναβάτες όπωςοι Noboru Ueda, Roberto Locatelli, Casey Stoner, Randy De Puniet, Carlos Checa, Toni Elias και άλλοι πολλοί με τα χρώματα της LCR έφεραν σημαντικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τοRunner Up Award που κέρδισε ο αυστραλός C. Stoner το 2005 (250cc). Tο 2006 η LCR ανέβηκε στην Πρώτη Κατηγορία με την υποστήριξη της Honda HRC και το 2012 ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας Μoto2 Stefan Bradl μπήκε στην ομάδα κατακτώντας τον τίτλο“Rookie of the Year” στο ντεμπούτο του στην Πρώτη Κατηγορία. Το 2013 ο γερμανός, με όχημα τηνRC213V ανέβηκε στην εξαιρετική δεύτερη θέση του πόντιουμ στην πίστα της Laguna Seca (USA).
Για περισσότερες πληροφορίες http://www.lcr.mc

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 10:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon