.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 11:02

MotoGP – Επίσημες δοκιμές Sepang, 1η μέρα

 

Με το δεξί ο Marquez

 


Σε στεγνές συνθήκες ξεκίνησαν τα επίσημα δοκιμαστικά της χρονιάς 2014 για τα MotoGP, με Marc Marquez να δείχνει τις διαθέσεις του.

Την φετινή χρονιά, όλες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν ίδια μονάδα ECU ενώ οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους πρόγραμμα με 20 λίτρα καυσίμου, ενώ στην κατηγορία Open, επιτρέπεται έως 24 λίτρα καυσίμου με πρόγραμμα της Dorna. Όλες οι ομάδες δοκίμασαν τις νέες ρυθμίσεις τους για πρώτη φορά φέτος στην Sepang, όπου αναμένεται στο τέλος του μήνα να ξαναβρεθούν.
Ο αναβάτης της Honda, Marc Marquez και της Yamaha, Valentino Rossi, πέτυχαν τους καλύτερους χρόνους στην πρώτη ημέρα των δοκιμών, με τον Ισπανό να προηγείται τελικά με 2’00.767. Ο Rossi δουλεύει με τον νέο υπεύθυνο της ομάδας, Silvano Galbusera, και στα πρώτα δοκιμαστικά ήταν πρώτος. Την τελική τριάδα όμως συμπλήρωσε ο αναβάτης της LCR Honda Stefan Bradl για να ακολουθήσει ο Alvaro Bautista και ο Aleix Espargaro. Όλοι όμως περιμένουν να δουν που θα βρεθεί η Ducati με τον νέο διευθυντή του αγωνιστιικού τμήματος, Gigi Dall’Igna, αφού οι μοτοσυκλέτες της πλέον θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Open specification, μετά από απόφαση που θα παρθεί με το πέρας των δοκιμών. Οι αναβάτες της, Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow τερμάτισαν στα πρώτα δοκιμαστικά σήμερα στην 11η και 12η θέση.
Οι δοκιμές θα συνεχιστούν αργότερα σήμερα όπου και θα έχουμε τελικά αποτελέσματα ημέρας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon