.
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 08:06

MotoGP 2023 – Αναστολή στην ποινή M.Marquez μέσω… Εφετείου

Όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις της FIM, το «Μυρμήγκι» δε θα χρειαστεί να εκτίσει την ποινή του, μέχρι να αποφασιστεί η έφεση έστω.

Την Πέμπτη, η FIM δημοσίευσε την πρώτη δήλωση σχετικά με την υπόθεση Marc Marquez/Repsol Honda Team που εκκρεμεί επί του παρόντοςστο Εφετείο του MotoGP. Εν ολίγοις, ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα χρειαστεί να εκτίσει την ποινή πριν εκδοθεί η τελική απόφαση για την ίδια την έφεση.

Για την ακρίβεια, η FIM δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση και τη συνοδευτική απόφαση με την οποία χορηγείται η «αναστολή εκτέλεσης» - ουσιαστικά παύση της ποινής - έως ότου επιλυθεί πλήρως η υπόθεση.

«Στις 26 Μαρτίου 2023, στον Αγώνα MotoGP του Grande Premio Tissot de Portugal, οι Αγωνοδίκες της FIM για το MotoGP επέβαλαν ποινή για διέλευσης μεγάλου γύρου στον κ. Marc Marquez, αναβάτη #93. Στις 28 Μαρτίου 2023, η ίδια Επιτροπή, γνωστοποίησε την Εφαρμογή της Κύρωσης που επιβλήθηκε στον αναβάτη για να διευκρινίσει το εύρος της εφαρμογής της.

Μετά την προσφυγή του αναβάτη και της Ομάδας HRC - Repsol Honda κατά της Εφαρμογής της Κύρωσης, οι Διαχειριστές Εφέσεων της FIM αποφάσισαν να παραπέμψουν την υπόθεση στο Εφετείο του MotoGP στις 29 Μαρτίου 2023.

Ως αποτέλεσμα, το Εφετείο ενέκρινε το αίτημα αναστολής της εκτέλεσης της Αίτησης Κύρωσης που υπέβαλαν οι Εφέτες.»

Έτσι και με συνοπτικές διαδικασίες, στις 12 Απριλίου 2023 εκδόθηκε απόφαση με την οποία χορηγήθηκε η αναστολή εκτέλεσης της Αίτησης Κύρωσης και κοινοποιήθηκε αυθημερόν στους Εφέτες. Η τελική απόφαση επί της προσφυγής θα προκύψει εν ευθέτω χρόνω.

Πολύ «δράμα» ενδεχομένως και χωρίς λόγο, θα πούμε εμείς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon