Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 10:10

The Two-Wheel Thrill - Part 1: 1 Down, 4 UP

Μια ματιά στην ελληνική 2-wheel κουλτούρα, από τα dirtracks στους αγώνες, κι από τα trails σε ορεινές στροφές, με ξεναγό τον αναβάτη Γιάννη Τρίγκα, σε 3 parts.

Στο πρώτο από τα 3 parts του “The Two Wheel Thrill” με ξεναγό τον δύο φορές πρωταθλητή Eλλάδος στο Endurο, Γιάννη Τρίγκα, παίρνουμε μια γεύση από τα πρώτα βήματα ενός αναβάτη με την μοτοσυκλέτα του. Είναι η περίοδος που όλοι οι μοτοσυκλετιστές έχουν περάσει…

«Το να είσαι νέος και να έρχεσαι στον χώρο της μοτοσυκλέτας είναι δύσκολο και κάπως μακρινό αλλά όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να είσαι εκεί, να το αγαπάς για να ξεπεράσεις τα εμπόδια και όταν ξεπεράσεις τις δυσκολίες του να είσαι αρχάριος τα καλύτερα έρχονται,» δηλώνει ο Γιάννης ο οποίος στη συνέχεια της σειράς θα μας παρουσιάσει και άλλες πτυχές του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που μπαίνει κανείς στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, αφού μάθει τα πολύ βασικά, δεν μπορεί παρά να μάθει τη σούζα, το έντο και το παντιλίκι για να περάσει στο επόμενο στάδιο! Ο Γιάννης βέβαια μας θυμίζει ότι ακόμα και οι πρωταθλητές του χώρου κάνουν και λάθη αρχάριων κατά καιρούς οπότε δεν πρέπει να το βάζει κανείς κάτω…

Στα επόμενα parts του "The 2 Wheel Thrill" μπαίνουμε ακόμα πιο βαθιά στην ελληνική 2-wheel κουλτούρα:

Part 2 “The Wolfpack”. Gatherings με φίλους που μοιράζονται την ίδια τρέλα, σε πιστάκια, στα βουνά ή όπου προτιμάει ο καθένας. Στο δεύτερο part, βλέπουμε πως αυτό το χόμπυ, για πολλούς, γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν το μοιράζονται με φίλους.

Part 3 “Eyes on the Prize”. Προετοιμασία. Ανταγωνισμός. Ένταση. Σε αυτό το part πρωταγωνιστές είναι αυτοί που περνάνε στην αγωνιστική φάση. Εκεί που εμφανίζεται η ανάγκη για αναμέτρηση με άλλους αναβάτες και εκεί που ανακαλύπτουν οι αναβάτες τα πραγματικά όριά τους.

Red Bull - The Two Wheel Thrill

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 15:52

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube