.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 10:49

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Adv Dubai2 2016

 

Στο Mikel Καντίνα

 

 



Του Τάκη Μανιάτη

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης βρέθηκε στο Mikel Καντίνα στον Κεραμεικό, προκειμένου να παρουσιάσει το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στο Dubai, με την ονομασία ADV Dubai2. Παρούσα φυσικά ήταν η μοτοσυκλέτα που τον συντρόφεψε στο ταξίδι, KTM 1050 Adventure, μαζί με τις ''φίλες'' της, KTM 1290 Super Duke GT, 1290 Super Adventure, 390 Duke.
Σύσσωμος ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος από forum και club μοτοσυκλέτας ήταν εκεί ώστε να απολαύσει την διήγηση του ταξιδιωτικού, αλλά και να δει το φωτογραφικό υλικό που έφερε από το ταξίδι του ο Κωνσταντίνος Μητσάκης.
Προορισμός του ήταν το Dubai και το νέο κατάστημα Mikel που έκανε τα εγκαίνια του εκεί.
Μέσω Τουρκίας, Ιράν, Ισφαχάν, Σιράζ, Ομάν, ο Κωσνταντίνος έφτασε στον προορισμό του, στο κοσμοπολίτικο Dubai.
Πλήθος φίλων των ταξιδιών με μοτοσυκλέτα συγκεντρώθηκαν εκείνο το απόγευμα στον Κεραμικό και απόλαυσαν τον καφέ τους συνοδεία με τις διηγήσεις του Κωνσταντίνου Μητσάκη που παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή, ετοιμάζοντας πάντα δυνατές εκπλήξεις για τους φίλους του.
Και στα επόμενα ταξίδια λοιπόν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 10:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon