.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 12:30

Ρεπορτάζ - KTM Orange Days στο FANMOTO

 

Πάνω από 100 Test Rides!

 

 

Τα Orange Days της KTM πέρασαν από το κατάστημα FANMOTO στην Ηλιούπολη, Ηρώων Πολυτεχνείου 38, την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Ιουνίου.
Παρούσες ήταν οι μοτοσυκλέτες της KTM, RC 390, Duke 390, το νέο Duke 690, το 690 Enduro, το 1050 Adventure και το 1190 Adventure, το νέο 1290 Super Duke GT αλλά και η naked εκδοχή του, 1290 Super Duke R, αλλά και το ηλεκτρικό Super Motard, Freeride E-SM.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί και τις δύο ημέρες είχε την δυνατότητα να οδηγήσει τις προαναφερόμενες μοτοσυκλέτες σε συγκεκριμένη διαδρομή με πλοηγό, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν πάνω από 100 Test Rides!
Μεγάλη εντύπωση έκανε όπως ήταν αναμενόμενο, το ηλεκτρικό Freeride E-SM το οποίο εξέπληξε με την ροπή του και την φιλικότητα προς το περιβάλλον, και όποιος το οδήγησε έμεινε άφωνος.

Κατά την διάρκεια της αναμονής για τα Test Rides, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δροσιστούν με φρέσκους χυμούς, να απολαύσουν χορταστικά σάντουιτς αλλά και γλυκά ή καφέδες, με την πλήρη υποστήριξη του Garage Bar που βρίσκεται πάντα κοντά στο κατάστημα Fan Motorcycles.
Μάθαμε επίσης ότι στο κατάστημα Fanmoto ισχύει ακόμη η προσφορά για το RC και Duke 390, την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί όποιος έχει στο πρόγραμμα να αγοράσει τώρα μικρή μοτοσυκλέτα. Επίσης, το κατάστημα Fanmoto ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με σκέψεις για μεγαλύτερη διαδρομή που θα προσφέρει ακόμη καλύτερη εμπειρία στους τυχερούς αναβάτες.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 12:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon