.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 15:45

Robbie "Maddo" Maddison – Κάτι ετοιμάζει στην Ελλάδα!

Μετά τον Ισθμό, τι;!

Του Θοδωρή Ξύδη

Φωτογραφίες: Red Bull, Θοδωρής Ερμήλιος

Ο παγκόσμιος θρύλος του stunt riding, ο Αυστραλός Robbie "Maddo" Maddison, ο άνθρωπος που πέρασε τον Ισθμό της Κορίνθου… ιπτάμενος πάνω στην μοτοσυκλέτα του το 2010, βρέθηκε στην Ελλάδα για μία ακόμη φορά!

Μαζί με το επιτελείο του, ο Maddison επισκέφτηκε την χώρα μας και πραγματοποίησε επίσκεψη σε διάφορα σημεία της, μεταξύ των οποίων και στην Μύκονο. Στόχος για τον θρύλικό stunt rider, πρωταθλητή του freestyle motocross και κάτοχο πολλών παγκόσμιων ρεκόρ, ήταν να βρει το επόμενο μέρος για να γυρίσει ένα ακόμη απίστευτο βίντεο και να μας αφήσει πάλι άφωνους.

Η Red Bull, που αποτελεί χορηγό του μεγάλου Αυστραλού αναβάτη, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη βραδιά, λίγο πριν από την αποχώρηση του Maddison από την Ελλάδα και μας έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά! Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία.

robbie maddison greek visit 2019 2

Η Ελλάδα εμπνέει τον Maddison και ο Αυστραλός, έπειτα και από το άκρως εντυπωσιακό και επιτυχημένο άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου, δείχνει να τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την χώρα μας. Χαλαρός και καλοσυνάτος, ο Maddison που διανύει το 37 έτος του, θέλει να συμπεριλάβει την Ελλάδα σε ένα από τα επόμενα “τρελά” projects που έχει στο μυαλό του. Φυσικά ο Αυστραλός, που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι την έρευνά του την έκανε, δεν μπόρεσε να αποκαλύψει ούτε τη φύση του επόμενου project του, πόσο μάλλον λεπτομέρειες. Έδειξε όμως ιδιαίτερα ζεστός όσον αφορά στην υλοποίηση ενός ακόμη εντυπωσιακού βίντεο επί ελληνικού εδάφους. Μείνετε συντονισμένοι και μέχρι τότε θυμηθείτε μαζί μας το εξαιρετικό άλμα του Αυστραλού στον Ισθμό της Κορίνθου το 2010.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 15:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon