.
Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 15:35

SYM TL 500 - Δείτε τις 2 έγχρωμες οθόνες του και ακούστε ήχο κινητήρα - Video

Δείτε σε walkaround video τα όργανα του SYM TL 500 2020, τα οποία περιλαμβάνουν 2 έγχρωμες οθόνες και σύστημα εναλλαγής "προσόψεων" (watch-faces) με πολλές-πολλές πληροφορίες.

Στο βίντεο από το σαλόνι GIIAS 2019, βλέπουμε τον μεγάλο όγκο πληροφορίας από τα όργανα του SYM, πληροφορία που περιλαμβάνει κοντέρ με ενδείξεις έως και 200 χλμ/ώρα, στροφόμετρο με τα κόκκινα να αρχίζουν στις 9.000rpm, δείκτη καυσίμου με μπάρες, ρολόι, ενδείξεις κατανάλωσης καυσίμου, μέση ωριαία ταχύτητα, βολτόμετρο, θερμοκρασία ψυκτικού, ενδείξεις πίεσης ελαστικών (!), κ.α. Μένει να δούμε αν η SYM θα προλάβει να προσθέσει και σύστημα ανάλογο με του Noodoe της KYMCO (σύνδεση με smartphone, GPS, πολυμέσα, κ.α.) μέχρι να βγει στην παραγωγή το μεγάλο της scooter -για την ώρα δεν βλέπουμε ενδείξεις ύπαρξης του. Ο ήχος του θυμίζει αρκετά... μοτοσυκλέτα, είναι άγριος και οι στροφές ανεβαίνουν ταχύτατα. Τέλος δείτε και τα 6 φωτιστικά σώματα μπροστά, με τους 4 προβολείς και τα 2 LED DRL φώτα. Ανυπομονούμε να το δούμε στην παραγωγή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 15:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon