.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 14:32

Ducati World Première 2023 – Επεισόδιο 1ο: The Unexpected

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου έρχεται το πρώτο νέο μοντέλο της Ducati για το 2023, αυτό που περιγράφεται ως “Το Αναπάντεχο”.

Η σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων Ducati World Première 2023 ανοίγει τον κύκλο των επτά επεισοδίων της με την αποκάλυψη του πρώτου νέου μοντέλου της επόμενης χρονιάς.

Η παρουσίαση θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση από την πίστα Marco Simoncelli World Circuit στο Misano το απόγευμα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 Ελλάδας (18.30 CEST), όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί τα ελεύθερα δοκιμαστικά FP1 και FP2 όλων των αγωνιστικών κατηγοριών για τον αγώνα MotoGP που τρέχει αυτό το Σαββατοκύριακο στην ιταλική πίστα.

Η Ducati δε μας λέει πολλά για τη μοτοσυκλέτα, πέραν του ότι "συνδυάζει μοναδικότητα, σπορ διάθεση και γοητεία".

Αυτά, σε συνδυασμό με τη φωτογραφία μιας τετραγωνισμένης ουράς με έντονα χρώματα που αναγράφει STO ελάχιστα μας βοηθούν να μαντέψουμε περί τίνος πρόκειται. Μια καινούργια έκδοση Diavel ίσως;

Θα ξέρουμε σίγουρα τα βραδάκι της Παρασκευής 2/9, όταν και τα γίνουν σε πραγματικό χρόνο τα αποκαλυπτήρια που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και εντελώς δωρεάν μέσα από την εργοστασιακή ιστοσελίδα Ducati.com ή το κανάλι της Ducati στο YouTube.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon