.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 09:47

Νέο Παγκόσμιo Ρεκόρ ταχύτερης σούζας στον πάγο - Video

 

O Jason Farrell με Kawasaki ZX-10R και 217χλμ/ώρα!

 

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, μια χούφτα τρελών αναβατών βάλθηκαν να σπάσουν τα Παγκόσμια Ρεκόρ σούζας και endo στον πάγο. Νικητής στην ταχύτερη σούζα, και νέος ρέκορντμαν αποδείχθηκε τελικά ο Jason Farrell, με Kawasaki ZX-10R.

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Ενώ γράφαμε για τον Cecil Bubba Myers, και το Kawasaki H2 του, τελικά το ρεκόρ πήγε στον αντίπαλο -και φίλο του- Jason Farrell.

competitors

Η παρέα των τρελών είναι η ακόλουθη: Ryan Suchanek, Jason Farrell, Brock Dombrovski, και Thomas Kennedy.

Την Κυριακή, ο Myers ξύπνησε με μια φοβερή ημικρανία, που δεν του επέτρεψε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε με το H2. Έτσι, εμπιστεύτηκε την δεύτερη μοτοσυκλέτα του, ένα ZX-10R στον Farrell, με το σκεπτικό ότι ο τελευταίος, ως αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα ταχύτητας της AMA, είχε μεγάλη πείρα και ξέρει το ZX-10R όπως κανείς άλλος -"He eats and breathes these things", όπως είπε ο Myers.

Ο Myers έσπασε μεν το προηγούμενο ρεκόρ του Robban Gull (206 χλμ/ώρα), με σούζα 212,4 χλμ/ώρα, αλλά ο Farrell έκανε το κάτι παραπάνω, σηκώνοντας το ZX-10R του με 217 χλμ/ώρα!

ryan suchanek

Σημειώστε πως την ίδια μέρα, στην ίδια εκδήλωση είχαμε και νέο ρεκόρ endo στον πάγο, με 76,8 μέτρα από τον Ryan Suchanek (φωτό άνω).

Δείτε παρακάτω ένα πρώτο βίντεο από την μέρα των ρεκόρ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 21:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon