.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 07:48

Η απόλυτη... κόντρα - Μοτοσυκλέτα MotoGP εναντίον όλων!

Με τη γνωστή εταιρεία ενεργειακών ποτών να εμπλέκεται σε πάμπολλα μηχανοκίνητα αθλήματα, δεν είναι περίεργο το να στηθεί μια "κόντρα" που περιλαμβάνει ένα RB8 της F1, ένα KTM RC16 MotoGP και όχι... μόνο.

Το εν λόγω μονοθέσιο είναι από το 2012, την προτελευταία χρονιά της εποχής V8, με τους 850 ίππους που παράγει από τον κινητήρα των 2,4 λίτρων να επισκιάζουν τους 270 ίππους που προσφέρει ο V4 των 1.000 κυβικών της KTM. Αλλά, φυσικά, η KTM έχει βάρος με το μέρος της και το γεγονός ότι η πρόσφατη τεχνολογία φέρνει μαζί την ικανότητα να μεταμορφώνει το RC16 σε drag racer, χάρη στις μπροστινές και πίσω «συσκευές holeshot» που χαμηλώνουν το κέντρο βάρους. Το RC16 γράφει στη ζυγαριά μόλις 157 κιλά, κάνοντας το RB8 να φαντάζει θεόβαρο ακόμα και με τα εξαιρετικά ελαφριά 700 κιλά του.

Το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με ένα Peugeot 208 WRX 600 ίππων και ένα Ford Puma WRC με 550 ίππους, ενώ στον τελευταίο αγώνα, το ηλεκτρικό Ford Transit Supervan 4 των 2.000 ίππων μπαίνει στη μάχη όντας μακράν το πιο ισχυρό, αλλά και άνετα το πιο βαρύ.

Στη σέλα της μοτοσυκλέτας δεν είναι άλλος από τον Dani Pedrosa, τον μακροχρόνιο αναβάτη της Honda και νικητή 54 Grand Prix (συμπεριλαμβανομένων 31 στην κορυφαία κατηγορία) που έχει συμβληθεί επί του παρόντος ως αναβάτης εξέλιξης για την KTM.

Το ποιός κερδίζει σας περιμένει στο τέλος του video.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon