.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 13:44

Στο σφυρί η νικηφόρα BMW M 1000 RR του Peter Hickman

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια «πρόσφατη» νικηφόρα μοτοσυκλέτα του Isle of Man βγαίνει σε δημοπρασία.

Θέλετε να αποκτήσετε μια αγωνιστική BMW M 1000 RR με «περγαμηνές» νικητή; Δεν σας νοιάζει πόσα χρήματα θα δώσετε (το εννοούμε); Τότε αυτή η περίπτωση είναι μάλλον για σας. Η μοτοσυκλέτα του ίδιου του Peter Hickman από το 2022, με την οποία συμμετείχε στους αγώνες Isle of Man Superbike TT και Senior TT, τους οποίους έχει μάλιστα κερδίσει. Για πρώτη φορά στην ιστορία, μια τόσο πρόσφατη μοτοσυκλέτα αγώνων που έχει συμμετάσχει στο Isle of Man TT και έχει και νίκες, τίθεται προς πώληση!

Η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη σε έντονο πράσινο και λευκό χρώμα, με την εμφάνιση του λογότυπου του μεγάλου χορηγού του Peter Hickman, Gas Monkey Garage. Η μοτοσυκλέτα διατίθεται ακριβώς στην κατάσταση στην οποία τελείωσε τους αγώνες του 2022 –και εννοούμε, άπλυτη, ακόμα και με τα μυγάκια πάνω! Φοράει ένα «σκασμό» πράματα: Κινητήρα και φιλτροκούτι BMW Factory Type 7.1, εξάτμιση Akrapovic μεγάλης διαμέτρου από τιτάνιο, συμπλέκτη STM, Motech ηλεκτρονικά, τροχούς της O.Z., ψαλίδι Suter και φρένα Brembo, αναρτήσεις Ohlins και πολλά ακόμα…

Η τιμή της;   Η Bohnam’s Auctions, που έχει αναλάβει την δημοπρασία, λέει ότι θα φτάσει στο επίπεδο των 80.000-100.000 λιρών Αγγλίας! Δείτε την δημοπρασία, με ένα κλικ εδώ . Ή, εναλλακτικά, αν είστε... κοινός θνητός, σαν εμάς, κάντε οφθαλμόλουτρο στην γκαλερί που ακολουθεί... 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 13:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon