.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 12:40

Troy Bayliss – Σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο

Ο 52χρονος Αυστραλός πρωταθλητής WorldSBK χτύπησε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, αλλά μάλλον γλιτώνει τα χειρότερα.

Σε ατύχημα ενώ ποδηλατούσε στην πατρίδα του ενεπλάκη ο Troy Bayliss, όταν ένας άλλος ποδηλάτης πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του βγαίνοντας ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Πέφτοντας ο Bayliss χτύπησε δυνατά στο κεφάλι και έμεινε αναίσθητος, ενώ ως και τώρα δεν έχει καμιά ανάμνηση του συμβάντος.

Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε διαγνώστηκε με τραύματα στη σπονδυλική στήλη, εκ των οποίων σοβαρότερο φαίνεται πως είναι το κάταγμα στον σπόνδυλο C4.

Ευτυχώς οι γιατροί αναμένουν πως θα αναρρώσει πλήρως.

Η αποκατάσταση της υγείας του θα διαρκέσει πολλούς μήνες και ο Bayliss είναι ήδη στο σπίτι του στη Golden Coast της Αυστραλίας με οδηγίες για αυστηρή ξεκούραση.

Το ατύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή 14/5, αλλά έγινε γνωστό μόλις σήμερα (19/5).

Ο τρεις φορές πρωταθλητής WorldSBK και νικητής ενός αγώνα MotoGP αναφέρθηκε αυτοπροσώπως στο συμβάν:

“Είμαι αρκετά καλά και ήδη στο σπίτι, αλλά λόγω του ατυχήματος δεν θα μπορέσω να ξανακαβαλήσω μοτοσυκλέτα μέχρι να επανακτήσω πλήρη κινητικότητα στα χέρια και τις παλάμες μου. Ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο για το τι μου συνέβη και πω πως είμαι καλά και πως θα επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό. Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ένδειξη του πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να μπορέσω να ξανακαβαλήσω. Ίσως να είναι θέμα μερικών μηνών, ίσως να χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Όλα τα εξαρτηθούν από το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία της επούλωσης, αφότου ξανακολληθεί ο σπόνδυλος.”

Από όλους εμάς στο BIKEIT περαστικά και ξεχασμένα Troy!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon