.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 02:24

Με νίκη ξεκίνησε στο ΠΠΤΜ 2016 η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM

 

Συναρπαστική μάχη και επικράτηση Συνιώρη στο τέλος

 

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ξεκίνησε στην Τρίπολη και η ομάδα KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM είδε τον οδηγό της Σάκη Συνιώρη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών της κατηγορίας Formula Extreme.

kosmocar eko ducati tripoli 8

Ο αγώνας κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν για τον αναβάτη της Ducati Panigale 1199 που παρόλο που είχε την pole position δεν έφυγε καλά στην εκκίνηση και o 1ος γύρος τον βρήκε στην 6η θέση. Όμως ο ρυθμός του ήταν πολύ δυνατός και σχετικά γρήγορα πέρασε στην πρώτη θέση επιτυγχάνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και της ημέρας και κάνοντας μια διαφορά σχεδόν 2 δευτερολέπτων από τον δεύτερο.

kosmocar eko ducati tripoli 9

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα των 28 γύρων, ο Λευτέρης Πίππος που είχε εν τω μεταξύ περάσει 2ος μείωσε την διαφορά από τον Συνιώρη και οι πολλοί θεατές απόλαυσαν μια τρομερή μάχη που κράτησε την αγωνία ψηλά μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Στην τελευταία στροφή ο Πίππος πέρασε από την εσωτερική, όμως ο Συνιώρης είχε καλύτερη γραμμή στην έξοδο της στροφής και κέρδισε με διαφορά μόλις δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου, που είναι η μικρότερη διαφορά στην σύγχρονη ιστορία του Πανελληνίου.

sinioris ducati2 niki

Η ομάδα πανηγύρισε τη νίκη και την δυνατή εμφάνιση και ήδη προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στις Σέρρες στις 15 Μαΐου.

kosmocar eko ducati tripoli 2

Σάκης Συνιώρης, 1ος, Ταχύτερος γύρος 56.850

“Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτήν τη νίκη. Η Ducati Panigale 1199 ήταν φανταστική και όσο την οδηγώ, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Η ομάδα δούλεψε άψογα όλο το τριήμερο και καταφέραμε να ρυθμίσουμε τη μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς θέλαμε. Δεν είδα καλά το φως της εκκίνησης και έμεινα λίγο πίσω, όμως μετά είχα πολύ καλό ρυθμό. Στο τέλος περίμενα την επίθεση του συναθλητή μου και ήμουν προετοιμασμένος για τη γραμμή που πήρα στην έξοδο της στροφής. Θέλω να ευχαριστήσω την KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM και όλους τους χορηγούς μας, όπως και όλους τους θεατές που ήρθαν στην Τρίπολη”.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 10:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon