.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 10:23

Παν.Π.Motocross 2015, 5ος Αγώνας, Δουνεϊκα

 

Στις 23 - 24 Μαϊου

 


Λιγότερες από 10 ημέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 5ου αγώνα για το Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross. Στις 23 και 24 Μαΐου στην πίστα Motocross «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΪΑ» στα Δουνέϊκα, θα φιλοξενηθεί ο 5ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διοργανωμένος από την ΔΙΑ.ΘΛΗ.Σ.Η.
Τα μέλη του σωματείου έχουν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, τις προετοιμασίες για την διεξαγωγή ενός επιτυχημένου αγώνα αντίστοιχου τουλάχιστον με τις περσινές διοργανώσεις και αντάξιο ενός αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος να έχει περάσει και τη βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες να έχει πάρει φωτιά, η συμμετοχή όλων των αθλητών που ακολουθούν το πρωτάθλημα είναι εγγύηση για να απολαύσουμε συναρπαστικούς αγώνες σε όλα τα σκέλη και των δύο ημερών.
Αρωγοί στην προσπάθεια μας είναι όπως πάντα η Κεραμοποΐα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ, όλες οι επιχειρήσεις εμπορίας και επισκευής μοτοσικλετών της περιοχής μας καθώς και πολλές επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς του Πύργου και της Αμαλιάδας, χωρίς τους οποίους η προσπάθειές μας για την διοργάνωση επιτυχημένων αγώνων στην περιοχή μας, θα ήταν πολύ πιο δύσκολες

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μάη σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε ένα διήμερο με θεαματικούς αγώνες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon