.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 10:36

Honda Red Riders: 1ος & 2ος αγώνας Παν. Πρωτ. Enduro 2018

 

Επίσημο Δελτίο Τύπου

Σε έναν πολύ καλό αγώνα που έκανε η λέσχη της Καρδίτσας με ωραίες ειδικές και απαιτητική διαδρομή οι αθλητές της Honda Red Riders δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την διάκριση σε όλες της κατηγορίες.

Στην E1 ο Αρτέμης Σφηναρολακης έκανε πολύ δυνατούς αγώνες και τις δυο μέρες και έδειξε μεγάλη βελτίωση και σίγουρα στους επόμενους αγώνες θα φλερτάρει με το βάθρο της κατηγορίας που είναι αρκετά δυνατό.

Το Σαββατοκύριακο έφυγε από την Καρδίτσα με δυο 4ες θέσεις αλλά και στην πρώτη δεκάδα της γενικής.Στην ίδια κατηγορία είχαμε και τον Χρήστο Ραπτόπουλο που φέτος κάνει το ντεμπούτο του στο πανελλήνιο εντουρο και παρόλο που είχε ένα καπέλο το Σάββατο κατάφερε να πάρει την 10η θέση αλλά την Κυριακή απέφυγε τα λάθη και έδειξε ότι έχει μέλλον στην κατηγορία καταφέρνοντας να πάρει μια 8η θέση.

Στην E2 είχαμε το νέο μας αναβάτη για φέτος Λευτέρη Πανετη, ένα έμπειρο οδηγό που οδήγησε πολύ δυνατά το Σάββατο παίρνοντας την 8η θέση.

Την Κυριακή δυστυχώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει όμως από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον συμπλέκτη που αν και προσπάθησε το Σάββατο στο τέλος του αγώνα να διορθώσει δε τα κατάφερε.Στην E3 είχαμε τον πολυπρωταθλητή Βασίλη Σιαφαρίκα που και τις δυο μέρες έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους τους οδηγούς της Ελλάδας δηλαδή να κερδίσει.

Βέβαια ο κακός καιρός το τελευταίο δίμηνο στα Γρεβενά δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί αρκετά ώστε να είναι μπροστά και στη γενική.

Στο βορείου Ελλάδος είχαμε μόνο τον Κώστα Γκοσκινο μιας και ο Δημήτρης Καριωτης είχε μια πτώση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με αποτέλεσμα να χαλάσει η μοτοσυκλέτα του.

Ο Γκοσκινος έτρεξε με δανεικιά μοτοσυκλέτα μιας και η Honda CRF 250 enduro που παράγγειλε δεν είχε έρθει ακόμα.

Έτσι με άγνωστη μοτοσυκλέτα προσπάθησε πολύ αλλά μια πτώση μέσα στις λάσπες της ειδικής τον καθυστέρησε πολύ με αποτέλεσμα να πάρει την 4η θέση στην E1.

Βέβαια όσο περνούσε η ώρα μάθαινε όλο και πιο πολύ τη μοτοσυκλέτα αλλά και την ειδική και στο τελευταίο πέρασμα έκανε πρώτο χρόνο κατηγορίας και 6ο γενικής.

Έτσι η ομάδα πέρασε ένα όμορφο ΣΚ αποκομίζοντας αρκετά πράγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το καλό ήταν ότι έδεσαν όλοι οδηγοί αλλά και οι μηχανικοί και οι support, και έτσι είχαμε μια πολύ όμορφη παρουσία και τις δυο μέρες.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 10:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon