.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 13:56

ΚΤΜ SEE – Οι αναβάτες της για το 2018

 

Τα ονόματα των αναβατών ανά κατηγορία και είδος

 

Φωτογραφίες: KTM SEE/Χρήστος Καραγιωργάκης 

Τους αναβάτες που θα στηρίξει στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν (2018) ανακοίνωσε η KTM SEE κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων χωμάτινων μοτοσυκλετών της αυστριακής εταιρίας και της Husqvarna που πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη.

Για άλλη μία χρονιά οι χωμάτινοι αγώνες στη χώρα μας συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την KTM SEE, η οποία θα στηρίξει αθλητές κυρίως στα πρωταθλήματα Enduro και Motocross, χωρίς όμως να ξεχνά και την ταχύτητα.

Αγωνιστικός Διευθυντής ο Στάθης Κοσμίδης

 stathis kosmidis

Ξεκινάμε με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός, για την οικογένεια της KTM SEE και όχι μόνο, αφού αφορά την επιστροφή του Στάθη Κοσμίδη στα πορτοκαλί δρώμενα, έπειτα από μακρά περίοδο ανάρρωσης. Του ευχόμαστε θερμά ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και πολλές επιτυχίες, σε έναν ρόλο που του είναι ήδη γνωστός, αυτόν του Αγωνιστικού Διευθυντή της εταιρείας.

 Αναβάτες Motocross 2018

ΜΧ1: Με Τσαρνά

aris tsarnas husqvanra motul mx team

Ο Άρης Τσαρνάς θα εκπροσωπήσει τη Husqvarna στην κορυφαία κατηγορία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross με μοτοσυκλέτα μία FC450, με την ελπίδα να αποτελέσει έναν από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος, βάσει και των καλών αποτελεσμάτων του φέτος. Στο πλευρό του Τσαρνά, ο συνεργάτης της ΚΤΜ SEE στα Δωδεκάνησα, κος Φίλιππος Γιακουμάκης.

ΜΧ2: Λυρίου, Γεωργαντάς και Σάγμαλης

nikos lyriou

Ο Νίκος Λυρίου θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ΚΤΜ στην ΜΧ2, στη σέλα μιας SX250F. Συναθλητής του, αλλά με μοτοσυκλέτα της Husqvarna, ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς με μια FC250. Παράλληλα, αναβάτης της KTM στη συγκεκριμένη κατηγορία θα αποτελέσει και ο Άγγελος Βογιατζής που “μετακομίζει” από τα δίχρονα στα τετράχρονα.

aggelos bogiatzis

Στην ΜΧ2Τ η KTM SEE δηλώνει πίστη στον φετινό πρωταθλητή ΜΧ85 Αντώνη Σάγμαλη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη δίχρονη SX125, σαφώς μεγαλύτερη και ισχυρότερη από τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε μέχρι τώρα. Στόχος οι διακρίσεις εντός και εκτός των συνόρων.

antonis sagmalis

MX85: Με Μάριο Κανάκη για πρωτάθλημα

marios kanakis

Ο Μάριος Κανάκης είναι ο αναβάτης που θα εκπροσωπήσει την αυστριακή εταιρία στην MX85 για το 2018, ο οποίος θεωρείται και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία, έχοντας κερδίσει τη 2η θέση φέτος και έχοντας βγει πρωταθλητής το 2016 στην MX65.

Enduro 2018: Με Ζώρα για πρωτάθλημα

 

Ο Αλέξης Ζώρας είναι ο αναβάτης που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Enduro για τον ίδιο αλλά και για λογαριασμό φυσικά της KTM SEE την ερχόμενη σεζόν. Το μόνο που αναμένουμε είναι η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει.

Ταχύτητα: Με Κορωνάκη και το 2018

basilis koronakis ktm skourtas racing team

Ο ταχύτατος Βασίλης Κορωνάκης, πρωταθλητής Ελλάδας στην SSP300, ο αναβάτης που πραγματοποίησε φέτος εκπληκτική εμφάνιση στο ADAC Juniors Cup, παίρνοντας δίπλή νίκη στον αγώνα του Assen, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της KTM, προσβλέποντας σε ακόμη περισσότερες διακρίσεις, ειδικά στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 14:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon