.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017 14:28

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017 - 6ος Αγώνας, Μεγαλόπολη

 

20-21 Μαΐου από την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης

 

Ο προτελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ γίνεται στην Μεγαλόπολη το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου από την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης στην πανέμορφη πίστα της Δ.Ε.Η.

Πολλές εκπλήξεις και αρκετές νέες –για φέτος- συμμετοχές όπως αυτές του Νεκτάριου Παπαβασιλείου, του Σταμάτη Λυρίου, του Αντώνη Σάγμαλη στην ΜΧ2Τ, του Μανώλη Σκύβαλου, αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αγωνιστική δράση!

Οι Παναγιώτης Κουζής και Γιάννης Τουρατζίδης δείχνουν αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στις ΜΧ1 και ΜΧ2 αντίστοιχα, έναν αγώνα πριν το τέλος. Αλλά φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους δυνατούς συμπρωταγωνιστές τους που θα παλέψουν για το βάθρο, τη νίκη ή τους βαθμούς, καθώς όλες οι θέσεις της πρώτης εξάδας, σε κάθε κατηγορία είναι ρευστές. 

Στην ΜΧ1 Δημήτρης Κοντολέτας, Γιώργος Ηλιόπουλος και Αργύρης Τσαρνάς διεκδικούν τις επόμενες θέσεις στο πρωτάθλημα με διαφορά ενός βαθμού! (αν και μαθηματικά μπορούν να διεκδικήσουν και τον τίτλο). Ο Κυριάκος Κόττης και ο Δημήτρης Μπαξεβάνης έχουν διασφαλίσει την θέση τους στην 6άδα, με τον Κώστα Καράκη να προσπαθεί να μπει σε αυτήν οριακά.

Στην ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας που έχει σπάσει το αήττητο του Γ. Τουρατζίδη έχει μια απόσταση ασφαλείας από τον Αλέξανδρο Γεωργαντά, ενώ για το 4-5-6 μεγάλη μάχη γίνεται ανάμεσα στους Δημήτρη Μπάκα, Κωνσταντίνο Μπετίνη και Δημήτρη Τουρατζίδη. Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τον Νίκο Λυρίου, που επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και παλεύει διαρκώς για το βάθρο, άσχετα αν έχει χάσει το τρένο του πρωταθλήματος λόγω απουσιών.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στην ΜΧ2Τ με τον Ανδρέα Ανδρέου να έχει απόσταση ασφαλείας από τον Άγγελο Βογιατζή και τον Στέλιο Σκόδρα. 

Μεγάλη μάχη όμως θα δούμε και στην κατηγορία Open, καθώς Βασίλης Πακαταρίδης και Σταμάτης Δημολιάνης «κονταροχτυπιούνται» για τον τίτλο, με τον Χρήστο Τομαρά που έχει μείνει πίσω να είναι μόνιμος πρωταγωνιστής για το βάθρο, ενώ πάντα υπολογίσιμος είναι ο Παναγιώτης Καδόγλου και ο Σταμάτης Λυρίου που ήρθε να ταράξει τα νερά!

Στα Quad o Κων/νος Ντούζος δεν έχει δώσει περιθώρια στον Απόστολο Τριανταφύλλου ούτε στον Αλέξανδρο Κατσινέλη να τον αμφισβητήσουν, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά!

Αγώνες για τις μικρές κατηγορίες ΜΧ65-ΜΧ85 όπου ο Νίκος Κανελλόπουλος και ο Αντώνης Σάγμαλης προηγούνται, δεν θα έχουμε αυτή τη φορά.

Δείτε ΕΔΩ τον ειδικό κανονισμό και πληροφορίες για τηην πρόσβαση στον αγώνα, που αξίζει να παρακολουθήσουμε ως θεατές!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017 14:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon