.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 16:32

Δυναμική παρουσία της Honda στον 1ο αγώνα του ΠΠΤ 2017

 

Δεύτερη και Τρίτη θέση στα Supersport, τέταρτη στα Superbike

 

Τη 2η και 3η θέση της κατηγορίας Supersport του 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 κατέκτησαν ο Μιχάλης Κουτσουμπός (no1) και Δημήτρης Καρακώστας (no7) που συμμετείχαν με Honda CBR600RR. Στη μεγάλη κατηγορία Superbike ο Φώτης Τσαλίκης με Honda CBR1000RR τερμάτισε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Honda.

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου ο πρωταθλητής 2016 Μιχάλης Κουτσουμπός πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο με το Δημήτρη Καρακώστα να κάνει το δεύτερο καλύτερο χρόνο. Στον αγώνα της Κυριακής χρειάστηκε να δοθεί και δεύτερη εκκίνηση εξαιτίας ατυχήματος στον 3ο γύρο στο οποίο ενεπλάκησαν τρεις αναβάτες και απαιτήθηκε η είσοδος ασθενοφόρου.

Στην επανεκκίνηση δόθηκαν σκληρές μάχες ανάμεσα στους τρεις πρώτους αναβάτες, Μιχάλη Κουτσουμπό (Honda CBR600RR) , Δημήτρη Καρακώστα (Honda CBR600RR) και Αλέξη Παπαγεωργίου (Yamaha R6) με νικητή τον Αλέξη Παπαγεωργίου και το Δημήτρη Καρακώστα να πραγματοποιεί τον ταχύτερο χρόνο του αγώνα στον προτελευταίο γύρο.

Ο πρωταθλητής 2016 Μιχάλης Κουτσουμπός (no1) μετά την πτώση της καρό σημαίας δήλωσε: «ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολύ έντονο συναγωνισμό και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και με πολλούς θεατές.»

Ο Δημήτρης Καρακώστας (no7) δήλωσε: «είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετέχω φέτος και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 9 Απριλίου με 1ο αγώνα στην πίστα των Σερρών».

Στην κατηγορία Superbike ο Φώτης Τσαλίκης ξεκινώντας από την έβδομη θέση της γραμμής εκκίνησης πραγματοποίησε έναν καλό αγώνα και τερμάτισε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Τρίπολης στις 29-30 Απριλίου 2017.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 16:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon