.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 09:04

Επίσημη ενημέρωση 4ου Enduro Game Upside Down

 

Στις 11/12/2016, από την Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού

 

Το 4ο Enduro Game, που διοργανώνει η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού, πλησιάζει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2016, με την εκκίνηση να δίνεται στις 9 το πρωί έναντι των παλιών φυλακών Ωρωπού. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ωρωπού:

“Η 11η Δεκεμβριου πλησιάζει, και καλό θα είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μια ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσουν εκείνη την Κυριακή.

Λοιπόν ,όπως ξέρετε όλοι είναι πολύ δύσκολο για εμάς σε ένα μικρο βουνό με αρκετή πέτρα ,να βγάζουμε κάθε χρόνο και μια νέα διαδρομή, παρ"όλο που έχουμε κάνει προσπάθειες να δοκιμάσουμε και σε διπλανά βουνά τα πράγματα γίνονται χειρότερα ειδικά λόγο μορφολογίας εδάφους (πέτρααα)!

Έτσι για φέτος αποφασίσαμε να φέρουμε τα πάνω κάτω!! Θα κάνουμε την περσινή διαδρομή ανάποδα! Εκκίνηση στην παραλία Σκάλας Ωρωπού στον χώρο έναντι των παλαιών φυλακών, η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 8:30, οπότε θα πρέπει να έχετε πάρει εκκίνηση όλοι το πολύ μέχρι τις 10:00 ώστε να έχετε γυρίσει όλοι μια λογική ώρα.

Για κάποιους η διαδρομή θα διαρκέσει από 2:30 έως 4 ώρες περίπου ,δεν τα πάω και πολύ καλά με την ώρα αλλά κάπου εκεί θα είναι ο χρόνος της, χιλιόμετρα 65 -75 αναλόγως των καιρικών συνθηκών, η διαδρομή έχει από όλα ανηφόρια αλλά και κατηφοριά, χώμα για τέλεια στριψίματα, δάσος αρκετό ,και φυσικά πέτρα που δεν μπορούμε να την αποφύγουμε αλλά δεν είναι σοβαρά επικίνδυνη για τραυματισμούς η να μην βγαίνει, δεν υπάρχουν κότες και κόκορες είναι για όλους ίδια, σε κάποια κομμάτια ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο η και να βοηθήσετε κάποιους γιατί είναι μονοροδιά, και κάποιον θα βρείτε κολλημένο, να έχει το κάλο πάτημα, περιμένετε η φτιάξτε άλλο, δεν έχουμε εντοπίσει επικίνδυνα σημεία.

Για κάποιους που ανησυχούν, ναι λοιπόν το ποτάμι θα είναι μέσα! Και μάλιστα τώρα θα κάνουμε και παραπόταμο του Ασωπού. Υπάρχει όμως ένα αλλά σημαντικό! Αφού τα ποτάμια μέχρι τώρα είναι στεγνά στην περιοχή, και περιμένουμε να μείνουν έτσι λίγες ημέρες ακόμα, οπότε δεν θα τα κάνουμε απλά ένα πέρασμα ,θα κινηθούμε κάθετα κατεβαίνοντας την κοίτη του ποταμού, σχετικά ευκολάκι! Αφού δεν έχει μεγάλες πέτρες ούτε καμιά δυσκολία, απλά θέλει χέρια, ξεκουραστείτε και συνεχίστε, δεν σας κυνηγάει κανείς.

Άνθρωποι της λέσχης θα είναι στο βουνό αρκετοί, τηλέφωνο ανάγκης θα πάρετε από γραμματεία, ανεφοδιασμό στο χωριό Συκάμινο μετά από καμιά 45-55 χλμ. Έχει βενζινάδικα 2 γύρω στην πλατεία, παράκαμψη από διαδρομή 500 μέτρα, μην πάτε όλοι στο πρώτο και περιμένετε ώρες,πηγαίνετε και στο άλλο, γιατί το 2015 πήγανε όλοι στο πρώτο είχε ουρά κάποιοι βαρέθηκαν να περιμένουν και έφυγαν, και εμείς τους μαζεύαμε μέχρι τις 9:00 το βράδυ, φέτος νυχτώνει νωρίς και πού θα σας βρούμε Ωέο!

Όσον αφορά στο φαί δεν την πατάμε όπως πέρυσι, θα έχει καντίνα δοκιμασμένη! Επίσης μην ξεχνάτε τα φαγάδικα που είναι και χορηγοί ταβέρνα το κέντρο στο Συκάμινο με το γνωστό μενού των 10 ευρώ και coco pan cafe pizza crepa.

Θα υπάρξει ένα ζευγάρι αναβατών που θα φύγουν ως προπομποί στις 8:30 και 30 λεπτά μετά τον τελευταίο εκκινήσαντα θα φύγουν και σκούπες από την εκκίνηση, επιπλέον η διαδρομή έχει μοιραστεί στα πέντε και το κάθε κομμάτι θα έχει και τρεις σκούπες. Οπότε ο προπομπός ανοίγει, οι σκούπες που θα φύγουν από την εκκίνηση κλείνουν και συναντούν τις σκούπες τις πρώτης διαδρομής και μαζί φεύγουν και κάνουν τη διαδρομή μέχρι να βρουν τις σκούπες τις δεύτερης διαδρομής και πάει λέγοντας.

Σημανση στο φουλ τα γνωστά, κορδέλες YAMAHA και σήματα της epsilon mx, κατά κύριο λόγο. Τη διαδρομή την έχει επιμεληθεί η γνωστή οικογένεια τρομοκρατών εντουράδων N. Gerontakis .jr gerontakis 1. Jr gerontakis 2.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους οικισμούς, και στους χωματόδρομους, θα μαζεύουν ακόμα ελιές,και θα έχει και κυνηγούς, οπότε ιδιαίτερη προσοχή μην γίνουμε χαλκομανία με κάνα φορτηγάκι, και μαντέψτε ποιος θα είναι χαμένος σε περίπτωση ατυχήματος, χτυπάω και ξύλο!

Το κόστος συμμετοχής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά θα εξαρτηθεί και από το αναμνηστικό που θα δώσουμε, και φυσικά θα το πάρετε με την επιστροφή σας και αφού ενημερώσετε τη γραμματεία ότι επιστρέψατε. Κάτι τελευταίο αχρείαστα να είναι ,θα έχουμε δυο ασθενοφόρα ξουτ! Μακριά!

Για πληροφορίες στο 6977600915 N.Gerontakis.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 09:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon