.
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 18:59

CryptoDATA RNF MotoGP – Η πρώτη δορυφορική ομάδα της Aprilia είναι γεγονός

Η ύστατη για φέτος παρουσίαση ομάδας ήταν εκείνη της CryptoDATA RNF MotoGP, σηματοδοτώντας την πρώτη δορυφορική συμμετοχή για την Aprilia.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του 2023, αποκαλύπτοντας τα χρώματα και τις καινοτομίες της ομάδας. Πρόκειται για την πρώτη δορυφορική ομάδα για την Aprilia Racing στην ιστορία του MotoGP σε μια συνεργασία μεταξύ της RNF Racing Ltd. και της CryptoDATA.

Πάνω στα RS-GP θα είναι οι Miguel Oliveira και Raul Fernandez, έχοντας ήδη θετική και πολλά υποσχόμενη προοπτική μετά από επιτυχείς δοκιμές στη Valencia, τη Sepang και το Portimao. Ας δούμε και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

RNF23A.jpg

Miguel Oliveira: «Μου αρέσει πολύ το νέο χρώμα! Τα χρώματα είναι διαφορετικά και μοναδικά, οπότε είναι ωραίο να βρίσκεσαι έτσι στην πίστα. Ανυπομονώ για τον πρώτο γύρο στην έδρα μου, εκπροσωπώντας την ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP με το Aprilia RS-GP μου! Το 2023, αντιμετωπίζω μια νέα πρόκληση, οπότε ελπίζω να τα πάμε καλά και να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε μαζί κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Η μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι τώρα μαζί με την ομάδα, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα πάντα στην οδήγηση μου και να αρχίσουμε να είμαστε γρήγοροι για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

RNF23B.jpg

Raul Fernandez: «Είναι σίγουρα διαφορετικό! Μου αρέσει, ειδικά το μπλε μέρος. Έφτασα στην ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP με εντελώς φρέσκο μυαλό. Όλα είναι καινούργια, όχι μόνο τα χρώματα και είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ και προσπαθώ να διασκεδάσω ξανά με τη μοτοσυκλέτα. Ο κύριος στόχος μου φέτος είναι να επιστρέψω με ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας CryptoDATA RNF MotoGP, γιατί νομίζω ότι έχω τις καλύτερες ευκαιρίες εδώ. Έχουμε μια καλή μοτοσυκλέτα με το Aprilia RS-GP. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε καλή δουλειά στη Sepang και στο Portimao και τώρα είμαι πολύ ενθουσιώδης για να ξεκινήσω τη σεζόν».

RNF23C.jpg

Razlan Razali, ιδρυτής and αγωνιστικός διευθυντής CryptoDATA RNF MotoGP Team: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους ξεκινώ τη νέα σεζόν με ανανεωμένο πνεύμα και τα τολμηρά νέα μας χρώματα που αντικατοπτρίζουν τη νέα ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP. Ως ομάδα, είμαστε αφοσιωμένοι για να κάνουμε αλλαγές και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα του αθλήματος. Έχουμε συνεργαστεί με την CryptoDATA για να φέρουμε τεχνολογία αιχμής στο άθλημα και να μας βοηθήσουμε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Αλλά πέρα από τη συνεργασία μας, είμαστε συγκεντρωμένοι να φέρουμε τη δική μας μοναδική προσέγγιση στους αγώνες, με ομαδική κουλτούρα που δίνει έμφαση στην αριστεία, την αποφασιστικότητα, το πάθος και την επιθυμία να είμαστε διαφορετικοί.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το απίστευτο ταξίδι μαζί μας. Πρώτα και κύρια, ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον κ. Carmelo Ezpeleta, Dorna, IRTA, κ. Massimo Rivola, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aprilia Racing για την ισχυρή τεχνική υποστήριξη από την εργοστασιακή ομάδα, τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας που στάθηκαν δίπλα μας, όπως Greenpower Generators, RCB, WRS, BETA κ.α. Και στους νέους μας συνεργάτες που μας συνοδεύουν σε αυτή τη νέα περιπέτεια, καλωσορίζουμε θερμά τη Sterilgarda, την Shark, την Estrella Galicia και την Castrol. Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε όλους μαζί και ανυπομονούμε να επιτύχουμε μαζί μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Η ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP αντιπροσωπεύει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για την ομάδα και το άθλημα, ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας οδηγήσει το μέλλον. Τελικά, πιστεύουμε ότι έχοντας τους συνεργάτες μας που μοιράζονται το ίδιο όραμα μαζί μας, είμαστε σε καλή θέση για την επιτυχία και για να αφήσουμε το στίγμα μας στο άθλημα. Τώρα, εστιάζουμε στην καινοτομία και για να ξεπεράσουμε τα όρια, είναι βέβαιο ότι θα φέρουμε νέο ενθουσιασμό και ενέργεια στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας αυτή τη σεζόν.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon