Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 11:04

KTM - Ανακοίνωσε την παρουσία της στην EICMA 2023

Ίσως και η... νωρίτερη ανακοίνωση παρουσίας στην μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του πλανήτη – Αλλαγή στρατηγικής για την KTM, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας, η KTM θα βρίσκεται στην EICMA 2023, μετά από απουσία 3 ετών συνολικά από τις εκθέσεις. Όπως δημοσιεύεται σε διεθνή μέσα, η KTM θα βάψει «πορτοκαλί» τον χώρο της στο εκθεσιακό κέντρο του Rho στο Μιλάνο, στην έκθεση που θα λάβει χώρα από τις 7 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Η KTM ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που, με το «σκάσιμο» της πανδημίας του COVID-19 και την απειλή όλων των εκθέσεων στις αρχές του 2020, ανακοίονωσε την απόσυρση της από τις φυσικές εκθέσεις. Φαίνεται όμως ότι οι ιθύνοντες άλλαξαν γνώμη και, κάπως έτσι, η KTM γίνεται ίσως η πρώτη εταιρεία που δηλώνει πρόθεση συμμετοχής στην EICMA 2023, 6 μήνες πριν την πραγματοποίηση της.

Ο Tommaso Telaro, γενικός διευθυντής της KTM Ιταλίας, δήλωσε για το γεγονός: «Με μεγάλη ευχαρίστηση, ανακοινώνουμε την επιστροφή μας στην EICMA σε μία πολύ σημαντική χρονιά για εμάς. Πιστυεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό, να είμαστε παρόντες σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της βιομηχανίας μας σε διεθνές επίπεδο. Στο πρόσφατο παρελθόν μας, η στρατηγική μας ήταν διαφορετιοκή, αλλά για το 2023 το σωστό ήταν να κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια και να είμαστε παρόντες. Με την συμμετοχή μας, θα θέλαμε να στείλουμε ένα σημαντικό σήμα στην αγορά, τους ειδικούς αλλά και το κοινό μας».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 11:11

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon