Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 09:21

Yamaha Tracer 900 2021 - Οι πρώτες spy pics!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το Yamaha Tracer 900 του 2021 κατά τη διάρκεια των τελικών δοκιμών πριν την επίσημη παρουσίαση του, και η αισθητική του είναι άκρως εντυπωσιακή.

Το νέο design θυμίζει Tracer 700, αλλά δεν είναι ίδιο, καθώς ναι μεν έχει τα στρογγυλά μικρά LED φώτα μπροστά, έχει όμως και μεγαλύτερους προβολείς από πάνω.

Σημειώστε πως η τάση της Yamaha για την προσθήκη αυτών των στρογγυλών προβολέων δεν περιορίζεται στα Tracer, αλλά έχει καθιερωθεί και σε άλλα μοντέλα όπως το R1 και το R6.

Ας δούμε τις αλλαγές που προσέχει κανείς με μια γρήγορη πρώτη εξέταση: Πιο λεπτή φαίνεται η ζελατίνα, εντυπωσιακά είναι τα πλαϊνά πλαστικά που εκτείνονται προς τα κάτω, νέες είναι οι ζάντες, ελαφρώς ανασχεδιασμένο το πίσω φωτιστικό σώμα, ασύμμετρο το νέο ψαλίδι, πιθανότατα νέο το πλαίσιο και εξάτμιση χαμηλότερα τοποθετημένη, που κρύβεται από το κεντρικό σταντ.

Φυσικά ο κινητήρας θα πληροί τις Euro 5 προδιαγραφές, ενώ αναμένουμε να δούμε αν και κατά πόσο άλλαξαν τα νούμερα ιπποδύναμης, ροπής και βάρους, και αν έχουμε αναβάθμιση στο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο.

Τέλος, από ότι καταλαβαίνουμε, η μοτοσυκλέτα των φωτογραφιών είναι πιθανότατα το Tracer 900 GT, διαθέτοντας χούφτες, πολύ ψηλή ζελατίνα, σέλες με περισσότερο αφρώδες.

Πηγή: Gazzetta

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon