Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 10:20

Honda - Βραβεία σχεδίασης Red Dot στις Hornet και Transalp

Διάκριση με ένα από τα σημαντικότερα βραβεία σχεδιασμού για τα δύο νέα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας.

Η Honda εξασφάλισε συνολικά 4 διακρίσεις, στα πλαίσια των βραβείων σχεδίασης Red Dot 2023, τόσο για μοντέλα αυτοκινήτων όσο και για μοτοσυκλέτες. Πέρα λοιπόν από τα Civic e-HEV και Civic Type-R, οι CB750 Hornet και XL750 Transalp  βραβεύτηκαν με Red Dot, για το 2023, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών. Οι δύο μοτοσυκλέτες ξεχωρίζουν στο κομμάτι αυτό, καθώς είναι σχεδιασμένες στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα, στην Ιταλία.

Η είδηση έχει ενδιαφέρον, κυρίως αν σκεφτεί κανείς ότι η αποδοχή του κοινού ως προς την σχεδίαση, για τα Hornet και Transalp, ήταν από συγκρατημένη μέχρι και αρνητική, σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο! Φαίνεται λοιπόν ότι η Honda κατέχει το άθλημα, κερδίζοντας την διάκριση από τους «γνώστες» του χώρου του design και ο χρόνος θα δείξει, κατά πόσο τα δύο μοντέλα της έχουν ανάλογη απήχηση και στους αναβάτες.

Η Honda, φέτος, κλείνει τα 75 χρόνια της και, στο επίσημο δελτίο τύπου για τις βραβεύσεις στα Red Dot, τονίζει την σημασία των διακρίσεων αυτών ως απόδειξη για τις διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντων που ακολουθεί. Πρόκειται για την 4η σερί χρονιά που η Honda κερδίζει βραβεία σχεδίασης Red Dot σε πολλαπλές κατηγορίες, έχοντας συλλέξει μέχρι τώρα 13 στον αριθμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 10:23

Έκθεση εικόνων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon