.
Κατηγορία Dragster
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 09:49

Dragster 2015, 4ος αγώνας, Τυμπάκι

 

Έσπασαν τα ρεκόρ!

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος πρωταθληματικος αγώνας dragster στην Κρήτη, το σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, στο πιο νότιο αεροδρόμιο της χώρας μας, στο Τυμπάκι. Εκεί φιλοξενήθηκε ο 4ο γύρος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster με την προετοιμασία της πίστας να έχει γίνει αρκετά καλά, ώστε μοτοσυκλέτες αλλά και αυτοκίνητα να σημειώσουν πολύ δυνατούς χρόνους.

Παρά τον πολύ δυνατό αέρα, ειδικά την Κυριακή, έσπασαν κάποια πανελλήνια ρεκόρ καθώς και βελτιώθηκαν αρκετά προσωπικά ρεκόρ.
Ο ανταγωνισμός ήταν τρομακτικός σε ορισμένες κατηγορίες στις μοτοσυκλέτες με αρκετές συμμετοχές για την εποχή, ενώ στα αυτοκίνητα οι συμμετοχές ήταν λίγες, αλλά πολύ δυνατές. Κατά την διάρκεια του διημέρου, τα περισσότερα αυτοκίνητα έπαθαν ζημιά και δεν έτρεξαν την Κυριακή.

Στην κατηγορία Index 14, νικητής ήταν ο Γιάννης Πουλινάκης, στην Index 9, ο Μιχάλης Ντέμος, στην Index 8 ο Γιάννης Βούρος, στην Street 2 o Λουκάς Κουζούλογλου, στην Street 3 o Άρης Καψόπουλος, στην Pro Street 2 ο Χρήστος Μπανιώτης, στην TS 9,6, ο Παναγιώτης Γερολυμάτος, στην Super Street ο Σταμάτης Μαυρομάτης.
Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με την παρουσία του Δήμαρχου Φαιστού, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Νοέμβριο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 09:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon