.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:43

Πωλείται Ducati Desmosedici RR Troy Bayliss GP3

Μια αγωνιστική MotoGP του Αυστραλού Troy Bayliss από τα πρώιμα χρόνια της τετράχρονης εποχής μπορεί να γίνει δική σου. Πόσο βαθιές είναι οι τσέπες σου;

Η εταιρεία The Bike Specialists από το Σέφιλντ της Αγγλίας έχει μια πραγματικά μοναδική μοτοσυκλέτα προς πώληση. Ο λόγος για μια Ducati Desmosedici RR GP3 (δηλαδή 2003) του Troy Bayliss, η οποία έχει κωδικό GP3TB1 και αποτέλεσε την πρώτη μοτοσυκλέτα του Αυστραλού αναβάτη από εκείνη τη χρονιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε στο πρώτο μέρος της σεζόν 2003, καθώς στην πορεία η Ducati άλλαξε το πλαίσιο. Σύμφωνα με τους πωλητές της η μοτοσυκλέτα έχει περάσει από πλήρες σέρβις κινητήρα και κιβωτίου, δηλώνοντας πανέτοιμη για δράση.

petrol 3472a93644c8

Για πρακτικούς λόγους φορά ατσάλινα δισκόφρενα, αλλά τα ανθρακονημάτινα που φορούσε κανονικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή αγοράς.

Πρόκειται για ένα λαμπρό παράδειγμα από τα πρώτα χρόνια της τετράχρονης εποχής των MotoGP, καθώς το 2003 ήταν μόλις η δεύτερη χρονιά των νέων μοτοσυκλετών 990 cc που πήραν τη θέση των δίχρονων 500, με την αγωνιστική Ducati Desmosedici V4 να έχει εξελιχθεί με μεγάλη επιτυχία από τον σπουδαίο Loris Capirossi.

petrol 03b4047ab416

Πιθανότατα η ιδανικότερη χρήση της είναι για έκθεμα στο γκαράζ (ή στο σαλόνι;), αφού ανταλλακτικά για μια Desmosedici GP3 δε βρίσκονται έτσι απλά, πάντως δηλώνει σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, από αγωνιστικές κατηγορίες που μπορούν να τη δεχτούν ως το απόλυτο track bike.

Η ουσία είναι πως για να την προσθέσει κανείς στο γκαράζ του θα πρέπει πρώτα να τα σκάσει δεόντως, αφού η τιμή πώλησής της είναι 350,000 λίρες Αγγλίας ή περίπου €407,000 (ισοτιμία 9/5/2024).

petrol d5f4f1d08f2c

Χαζέψτε τη (με πολλές ακόμη φωτογραφίες), δείτε τη σε βίντεο παρακάτω, ή αποκτήστε τη εδώ: thebikespecialists.com/vehicle/ducati-desmosedici-rr-troy-bayliss-gp3...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon