.
Κατηγορία Benelli
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 12:11

Benelli TRK 902 και 902X – Έρχεται νέο μεγάλο Adventure;

Οι κατάσκοποι και τα διεθνή κανάλια ενημέρωσης έκαναν πάλι το θαύμα τους.

Πριν λίγα 24ωρα, κυκλοφόρησαν σε γερμανόφωνα μέσα ενημέρωσης, φωτογραφίες νέων μοτοσυκλετών της Benelli, συγκεκριμένα οι νέες TRK 902 και TRK 902X. Είναι μία ακόμα ένδειξη ότι, πιθανότατα, η Benelli «μεγαλώνει» την γκάμα της προς τα επάνω, ανταποκρινόμενη (και) στις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων αλλά και στις απαιτήσεις των αναβατών για διαρκώς υψηλότερη ισχύ από τις μοτοσυκλέτες.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις μοτοσυκλέτες που θα ονομάζονται πιθανότατα TRK 902 και TRK 902X, με την ειδοποιό διαφορά να είναι φυσικά οι τροχοί: Το μεν 902 είναι χαρακτηριστικά δρομίσιο, με τροχούς 17 ιντσών εμπρός και πίσω, χυτούς αλουμινένιους, ενώ το 902Χ θα φέρει ακτινωτούς τροχούς, πιθανότατα 19 ιντσών εμπρός και 17 ή 18 ιντσών πίσω. To βάρος τους αναμένεται στην τάξη των 230 κιλών, με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

O νέος κινητήρας ίσως έρθει και με μια σημαντική αύξηση ισχύος για τα «μεγάλα» TRK – καθώς αυτή την στιγμή, τα 702 και 702X αποδίδουν 70 άλογα. Το νέο μοτέρ θα αποδίδει 100 ή κάτι τι παραπάνω ίππους και, όπως είναι σαφές, η ενδυνάμωση είναι κάθε άλλο από αμελητέα. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το αυτό το μοτέρ των 900 κυβικών, δικύλινδρο εν σειρά, το είδαμε ήδη αυτούσιο ή παρόμοιο στο QJMOTOR SRK 900 – δεν είναι άγνωστο ότι η QJMOTOR εμπλέκεται άμεσα με την παραγωγή των μοτοσυκλετών της Benelli.

Να θυμίσουμε εδώ ότι κάθε πληροφορία για τα νέα αυτά μοντέλα είναι ανεπίσημη και περιμένουμε περισσότερα, εν καιρώ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon