.
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 08:00

Jorge Lorenzo - «Αγενής και κάθαρμα ο Dani Pedrosa»

Σε μια από τις πάλαι ποτέ αντιπαλότητες του αναφέρθηκε ο Jorge Lorenzo, με το λόγο να γίνεται για το Dani Pedrosa σε ύφος... έντονο.

Για την ακρίβεια, ο Lorenzo μιλώντας στο podcast "The Wild Project" δεν παρέλειψε να "στολίσει" ελαφρώς το μικρό Σαμουράι, λέγοντας τα εξής:

«Ήταν αγενής. Αλλά και αυτό γιατί ο προπονητής του στα νεανικά του χρόνια, όταν ήταν στα 20 του, ήταν ο Alberto Puig, ο οποίος ήταν ένας στυγνός και άμεσος άνθρωπος. Ήταν η επιρροή του, ο αθλητικός πατέρας του και έμαθε πολλά από τον Alberto Puig και συμπεριφέρθηκαν πολύ παρόμοια. Ο Alberto δεν θα το παραδεχτεί, αλλά υπήρχαν φήμες εκείνη την εποχή ότι είπε στον Pedrosa να μη μιλάει με αντιπάλους, να μην δίνει τα χέρια κτλ.»

Πρόσθεσε για την συμπεριφορά του Alberto Puig: «Εκείνη την εποχή, ο Alberto Puig ήταν επίσης πολύ αυστηρός και κρατούσε τον Dani σε σφιχτό λουρί και του ήταν πολύ επιβλητικός. Άσκησε πολύ μεγάλη επιρροή στο Dani και εκείνος προσπάθησε να τον μιμηθεί λίγο, αλλά μη με ρωτήσετε το γιατί. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τον έβλεπε πολύ καλό. Αν ρωτήσεις τους δημοσιογράφους, θα σου πουν ότι ήταν κάθαρμα, ότι ήταν αγενής και ότι τους επιτέθηκε».

Και αναρωτιόμαστε κάπου εδώ εμείς: Ο Pedrosa όλα αυτά;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon