.
Κατηγορία Kymco
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:33

EICMA 2023 - Kymco Downtown 350GT 2023 - Ανανέωση εκ βάθρων!

Ανανεώνεται και επιστρέφει! Το Kymco Downtown 350GT πλέον φέρει και το αρτικόλεξο GT δίπλα από το όνομα του, και έρχεται στην αγορά ανανεωμένο, sport, πιο όμορφο, πιο δυνατό, με περισσότερο εξοπλισμό.

Το Downtown 350 το γνωρίσαμε αρχικά στα 300cc ως έναν άξιο εκπρόσωπο της μεσαίας κατηγορίας GT scooter. Για το 2023 βάζει τα καλά του, προσθέτει το αρτικόλεξο GT στο όνομα προκειμένου να δείξει και τον προορισμό του, και αλλάζει εμφάνιση. Πιο αιχμηρό, με νέο μπροστινό τμήμα και πλαστικά περιφερειακά, δύο επιθετικούς προβολείς LED χωρισμένους όμορφα σε δύο τμήματα, ενσωματωμένα φλας, πλαϊνό κάλυμμα στο ''τούνελ'' του πατώματος που θυμίζει έντονα Yamaha TMAX, αιχμηρή ουρά με δύο φωτιστικά σώματα εκατέρωθεν που παραπέμπει στο XCiting 300.

Η σέλα του είναι αρκετά μεγάλη και άνετη με ύψος στα 775 χιλιοστά, οι διαδρομές των αναρτήσεων στα 110 / 108 χιλιοστά με συμβατικό μπροστινό σύστημα και δύο ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση ελατηρίων αμορτισέρ.

Downtown_350GT_Dettagli_8-web.jpgΗ ανανέωση βρίσκει το νέο Downtown 350GT με νέα ψηφιακή οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις αλλά και σύστημα Traction Control για αποφυγή γλιστρήματος.

Επιπρόσθετα, στα φρένα του που αποτελούνται από δίσκο διαμέτρου 260mμm με δαγκάνα τριών εμβόλων για μπροστά και 240mm με δύο εμβόλων για πίσω, συναντάμε δικάναλο σύστημα ABS.

Ο εξοπλισμός του Downtown 350GT ολοκληρώνεται με σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, θύρα φόρτισης USB, αλλά και Cruise Control το οποίο θα αναδείξει τις GT διαθέσεις του. Με το βάρος στα 178 κιλά, το ρεζερβουάρ 12,5 λίτρων, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του απερχόμενου μοντέλου με επιτυχία.Downtown_350GT_Dettagli_7-web.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KYMCO CV3 Noodoe: Επιτέλους έρχεται! EICMA - Kymco Xciting VS 400i TCS 2023 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon