.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 18:16

Honda Super Cub 110 Black Edition και Pink – Η Ταϊλάνδη παίζει με τα χρώματα

Δύο νέες εκδόσεις του Ασιατικού Super Cub 110 παρουσιάστηκαν μόλις στην Ταϊλάνδη, πρωτοτυπώντας με νέα απρόσμενα χρώματα.

Λίγες εβδομάδες πριν το τέλος του 2019 η Honda γιόρτασε ένα αξιοζήλευτο ορόσημο: 400 εκατομμύρια δίκυκλα έχουν βγει από τις γραμμές παραγωγής της. Όσο εντυπωσιακό κι αν ακούγεται το νούμερο αυτό, ένα ακόμη πιο εκπληκτικό στοιχείο είναι πως τα 100 εκατομμύρια από αυτά (και βάλε) αφορούν μόνο μια οικογένεια μοντέλων, τα Super Cub!

Ο σύγχρονος απόγονος του “πρωτόπαπου” σήμερα κατασκευάζεται σε 16 διαφορετικές χώρες και μια εξ αυτών είναι η Ταϊλάνδη, όπου η τοπική AP Honda εξακολουθεί να απολαμβάει ισχυρών θεμελίων χάρη στο πιο καλοπουλημένο όχημα του πλανήτη.

black edition

Για το 2020 το Super Cub 110 της Ταϊλανδικής αγοράς μας έρχεται σε δύο νέες χρωματικές εκδόσεις, με τη Black Edition μοιραία να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στην ασυνήθιστη μαύρη ποδιά της.

Σε αντίθεση με τις συνήθεις “μαύρες εκδόσεις”, εδώ έχουμε ένα μπεζ κι ένα κόκκινο παπί, επενδεδυμένα με μαύρη ποδιά και μαύρα πλαϊνά καπάκια.

pink

Παράλληλα, για να φροντίσουμε και τα γούστα της νέας γενιάς, προσθέτουμε και μια Pink έκδοση, η οποία παραδόξως δεν είναι μόνο ροζ μα πωλείται και σε γαλάζιο ή πορτοκαλί χρώμα. “Θα ήθελα ένα Super Cub Pink σε πορτοκαλί παρακαλώ...”

Μηχανολογικά δεν αλλάζει τίποτε στο πασίγνωστο σχέδιο με τον αερόψυκτο κινητήρα 110 cc σε ένα σύνολο που ακόμη φορά ταμπούρα προς-πίσω και τα συνδυάζει με μικρές μπουκιές τεχνολογίας, όπως ψεκασμό PGM-FI και LED φώτα.

Ατυχώς η σειρά αυτή των Honda Super Cub δεν προορίζεται για δυτικές αγορές καθώς δεν καλύπτει Euro 5, οπότε δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τη δούμε στα μέρη μας.

Βρείτε τα εδώ: Black Edition και Pink

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon