.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 14:47

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024 - H BMW Motorrad ετοιμάζει έκπληξη

Μια δίτροχη "rock ’n’ roll" πρεμιέρα προαναγγέλλει η BMW για την ετήσια γιορτή της Villa d' Este στην Ιταλία.

Την 1η Νοεμβρίου 2023 ο Markus Flasch ανέλαβε τα ηνία της BMW Motorrad διαδεχόμενος τον Markus Schramm και έκτοτε η εταιρεία προέβη σε μερικές αλλαγές. Αρχικά ανακοινώθηκε η επιστροφή της στην EICMA μετά από τρία χρόνια απουσίας, ενώ επισημοποιήθηκε και η επιστροφή της ετήσιας γιορτής της, BMW Motorrad Days, στην παραδοσιακή της έδρα στο Garmisch-Pantenkirchen στις πλαγιές των Άλπεων κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, από το Βερολίνο που τη φιλοξένησε τα τελευταία δύο χρόνια.

Μια ακόμη παράδοση που επανέρχεται είναι η δίτροχη συμμετοχή στην ετήσια γιορτή των ιστορικών οχημάτων, Concorso d’Eleganza που διοργανώνεται στο χλιδάτο ξενοδοχείο Villa d’Este στις όχθες της λίμνης Κόμο στη βόρεια Ιταλία.

bmw concept r18 15.jpg

Αν και πρόκειται για μια έκθεση και διαγωνισμό που αφορά πρωτίστως τα ιστορικά αυτοκίνητα, η BMW Motorrad φρόντιζε να συμμετέχει με κάποιες μοτοσυκλέτες που ταιριάζουν στο όλο πνεύμα του Concorso d’Eleganza και μάλιστα την τελευταία χρονιά που η BMW πήγε εκεί και με δίτροχο ήταν το 2019 και το Concept R 18, το οποίο λίγους μήνες αργότερα εξελίχθηκε σε μοντέλο παραγωγής.

Φέτος λοιπόν η BMW Motorrad θα είναι παρούσα στο Concorso d’Eleganza 2024 και μάλιστα προαναγγέλλει την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου που περιγράφεται ως "rock 'n' roll σε δύο τροχούς" στο σχετικό δελτίο Τύπου.

P90545480 highRes villa d este at nigh

Ως εδώ το μυαλό αυτομάτως συνδέει τα δύο δεδομένα που έχει, δηλαδή τον κλασικό χαρακτήρα της εκδήλωσης που προφανώς μας καθοδηγεί πνευματικά στη Heritage πλευρά της γκάμας της BMW (R12 και R18) , ενώ το "rock 'n' roll" υπογραμμίζει πως μάλλον σκεφτόμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Αν αυτά δεν αρκούν, ο ίδιος ο κύριος Flasch φρόντισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να αποκαλύψει μια ακρούλα της εν λόγω μοτοσυκλέτας (κεντρική φωτογραφία) που εύκολα θα μπορούσε να είναι μια νέα έκδοση R 18.

Η αποκάλυψη της BMW Motorrad είναι προγραμματισμένη για την πρώτη ημέρα του τριήμερου Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024, την Παρασκευή 24 Μαΐου.

P90535098 highRes key visual concorso

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon