.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 12:27

Brembo - Για πρώτη φορά τζίρος τριμήνου άνω του δισεκατομμυρίου

Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2024 είναι αιτία ενθουσιασμού για τη Brembo

Με τζίρο για το πρώτο τρίμηνο του 2024 (Q1) στα €1,004.6 εκατομμύρια, δηλαδή μια ανάσα πάνω από το ένα δισεκατομμύριο, η Brembo συνεχίζει σε ανοδική πορεία καταγράφοντας αύξηση κατά 4.4% ως προς τον τζίρο της ίδιας περσινής περιόδου.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της Brembo, στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου ως 31η Μαρτίου 2024 τα κέρδη προ φόρων (EBITDA) ανήλθαν σε €176.8 εκατομμύρια και τα καθαρά κέρδη έφτασαν στα €75.2 εκατομμύρια.

Brembo Matteo Tiraboschi Executive Chairman 2023

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Brembo, Matteo Tiraboschi δήλωσε σχετικώς:

“Η Brembo άνοιξε το 2024 με θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας μια τάση που χαρακτήρισε το 2023. Για πρώτη φορά ξεπεράσαμε το ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε ακαθάριστα έσοδα - αποτέλεσμα που προκύπτει από αυξημένο όγκο πωλήσεων στις βασικές εμπορικές κατηγορίες και στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

"Συνεχίζουμε να επενδύουμε για να υποστηρίξουμε την παγκόσμια ανάπτυξη του Ομίλου: χτίζουμε στην Ταϊλάνδη την πρώτη μας μονάδα παραγωγής αποκλειστικά αφοσιωμένη στα προϊόντα μοτοσυκλετών, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Brembo στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας.

"Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που διαρκώς περιπλέκεται στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις για να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις που μορφοποιούν το μέλλον της βιομηχανίας οχημάτων."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon