.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 08:09

Ινδία - Και άλλο περιστατικό κακοποίησης ζευγαριού μοτοσυκλετιστών

Ακόμα ένα περιστατικό βίας και κακοποίησης ζευγαριού ταξιδιωτών μοτοσυκλετιστών συνέβη, αυτή τη φορά, στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι με το γνωστό προφίλ στα social media ως "vueltaalmundoenmoto" το οποίο και απαριθμεί πάνω από 230.000 ακόλουθους γυρίζοντας με μοτοσυκλέτες τον κόσμο, ταξίδευε στην πολιτεία Τζαρκάντ της ανατολικής Ινδίας και κατασκήνωσε στην περιοχή Ντούμκα για να διανυκτερεύσει το βράδυ της Παρασκευής. Τότε, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα επτά ανδρών.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Antena 3, είπαν ότι κατασκήνωσαν στην τοποθεσία όπου δέχθηκαν την επίθεση επειδή δεν μπορούσαν να βρουν εκεί κοντά ξενοδοχείο, δηλώνοντας τα εξής: «Με βίασαν, ο ένας μετά τον άλλο, ενώ μερικοί παρακολουθούσαν, και συνέχισαν για περίπου δύο ώρες. Μας χτύπησαν και μας λήστεψαν, αν και δεν πήραν πολλά πράγματα γιατί αυτό που ήθελαν ήταν να με βιάσουν». 

Το άσχημο περιστατικό που βίωσαν δημοσίευεσε η 28χρονη μέσω ανάρτησης της στο Instagram, ενώ τελικά οι ινδικές αρχές συνέλαβαν 4 από τους 7 άνδρες που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό της κοπέλας.

Τέλος, το ζευγάρι σε νέα του ανάρτηση στο Instagram ανέφερε πως «Η Ινδία έχει και καλούς ανθρώπους, αξίζει να την επισκεφθεί κανείς», δείχνοντας το ευχαριστώ τους σε όσους τους συμπαραστάθηκαν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 08:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon