.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 13:59

FIM Land Speed World Records - Νέα ιστοσελίδα

Η FIM παρουσιάζει το νέο κεντρικό σημείο ενημέρωσης για τα πάντα σχετικά με τα επίσημα παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας των μοτοσυκλετών.

Στη νέα ιστοσελίδα FIM Land Speed World Records ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για την τρέχουσα επικαιρότητα, ημερολόγια με τις εγκεκριμένες διοργανώσεις και όλες τις σχετικές πληροφορίες με αυτές, καθώς και γκαλερί φωτογραφιών και αγωνιστικό ρεπορτάζ.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται θρυλικές διοργανώσεις όπως το Bonneville Motorcycle Speed Trials (BMST) στην αμερικανική πολιτεία της Utah και την περίφημη αλμυρή έρημο Bonneville Salt Flats, το Bolivia Speed Trials που φιλοξενείται στη μεγαλύτερη έρημο αλατιού στον κόσμο Salar de Uyuni στη Νότια Αμερική, αλλά και το World Speed Trials που γίνεται στην πίστα Lausitzring στη Γερμανία.

2023 - Bolivia Speed Trials . FIM Land Speed World Record - El Salar de Uyuni (Bolivia), 16-21 August.

Ο ιστότοπος περιέχει ακόμη πρακτικές πληροφορίες για τους αγώνες FIM Land Speed World Records, όπως τον διαχωρισμό των διαφόρων κατηγοριών ή τα απαιτούμενα για να συμμετάσχει κανείς.

Τέλος, το κυρίως μενού της νέας ιστοσελίδας είναι το αρχείο των ρεκόρ, αυτό που καταγράφει αναλυτικά ποιος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ κάθε κατηγορίας, τι καβαλούσε και τι ταχύτητα έπιασε. Από τα 50 ως τα 5000 cc, βενζινοκίνητα, με νίτρο ή χωρίς, υπερτροφοδοτούμενα και υπερσυμπιεσμένα, ακόμη και ηλεκτρικά, όλα τα ρεκόρ που έχουν καταγραφεί κρύβουν πίσω τους μιαν ιστορία και μια διαδρομή πριν φτάσουν στο χρονομετρημένο μίλι.

“Όταν αγωνίζεσαι για ένα παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας FIM δεν ανταγωνίζεσαι μόνο τον διπλανό σου, αλλά κάθε αναβάτη στην ιστορία του θεσμού,” είπε ο Τεχνικός Διευθυντής των FIM Land Speed World Records, Dominique Hébrard. “Και, από τη στιγμή που ένα παγκόσμιο ρεκόρ κατακτάται, δεν υπάρχει καμιά εγγύηση για το πόσο χρόνο θα αντέξει. Θα μπορούσε να είναι θέμα ωρών ή να παραμείνει άσπαστο για χρόνια. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που κάνει αυτό το άθλημα τόσο μοναδικό και συναρπαστικό, γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μια αφοσιωμένη ιστοσελίδα τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους φιλάθλους.”

Επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα: FIM Land Speed World Records

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 14:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon