.
Κατηγορία Beta
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 10:01

Beta RR 4T 125 T-X SPECIAL EDITION 2024 - Νέα εντυπωσιακή σπέσιαλ έκδοση

Νέα special έκδοση σε εντυπωσιακή μονοχρωμία από τη Beta!  Ένας εντελώς νέος χρωματικός συνδυασμός με παστέλ γκρι πλαστικά και σετ γραφικών με γκρι ματ και γυαλιστερό μαύρο έρχεται στη σειρά RR 125 4Τ - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε. 
 

Η Beta παρουσιάζει μια ειδική έκδοση σε καθαρό μονόχρωμο στυλ!

Ένας εντελώς νέος χρωματικός συνδυασμός με παστέλ γκρι πλαστικά και ένα σετ από γκρι ματ και γυαλιστερά μαύρα γραφικά.

Μια όλο και πιο ολοκληρωμένη και διαφοροποιημένη σειρά Beta RR 125 4 Stroke καλύπτει τις ανάγκες ενός συνεχώς αυξανόμενου κοινού.

Οι πιθανοί πελάτες Beta RR 125 4 Stroke είναι διάφοροι, από νεαρούς αναβάτες που κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις στον κόσμο της μοτοσικλέτας έως έναν πιο έμπειρο αναβάτη που αναζητά ένα ευέλικτο, σπορ όχημα που δεν είναι ακριβό στη λειτουργία του, χωρίς να θυσιάζεται αυτή η διασκέδαση και η ευκολία χρήσης που χαρακτηρίζουν το συναίσθημα της οικογένειας Betamotor. Η νέα σειρά 2023 RR 125 4 Stroke, τόσο Enduro όσο και Motard, είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση, προτείνοντας διπλάσιο αριθμό λύσεων προκειμένου να καλύψει μια ποικιλία αναγκών. Είτε είναι ένας δεκαεξάχρονος που αναζητά ένα premium μοντέλο supermoto με το οποίο θα διασκεδάζει στις στροφές, κάποιος που κάνει την πρώτη του εμπειρία στον κόσμο enduro, ένας ενήλικας που αναζητά ένα οικονομικό όχημα για αστική χρήση, ένας ειδικός που θέλει μια λύση που είναι πολύ προσιτό στην προσέγγιση ή ένα νεοφώτιστο που ανακαλύπτει δρόμο ή εκτός δρόμου ιππασία για πρώτη φορά, υπάρχει τώρα ένα Beta 125 4Stroke που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Η Beta συνεχίζει να πιστεύει στην αξία της κατηγορίας 125, γι' αυτό και δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται για να προτείνει μια ολοένα και μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων, για να καλύψει τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων ενθουσιωδών.

Σε συνεργασία με την Tayo Motorcycles (η οποία κατασκευάζει οχήματα με την επωνυμία Zontes), η Betamotor έχει αναπτύξει έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα που είναι εξαιρετικά καινοτόμος στις τεχνολογίες παραγωγής που χρησιμοποιεί. Ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του (παραμένοντας στα νόμιμα 15kw), την αξιοπιστία και την πολύ περιορισμένη κατανάλωση (1,9 lt/100 km), ο νέος κινητήρας βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου RR 125 T του 2023.

Αυτός ο νέος κινητήρας, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση εξαρτημάτων όπως το φιλτροκούτι, το ψαλίδι, το σιγαστήρα και οι τροχοί, επέτρεψε στη σειρά Beta 125 4Stroke να ενσωματώσει μια νέα σειρά μοτοσυκλετών με ελκυστικό τεχνικό περιεχόμενο και πολύ ελκυστική τιμή.

Το νέο μοντέλο χρησιμεύει ως βασική λύση στη σειρά 125 και θα είναι διαθέσιμο, όπως πάντα, σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς, δύο για το Motard (μαύρο και κόκκινο) και τρεις για το Enduro (λευκό, μαύρο και κόκκινο).

Η γκάμα RR 125 T του 2023 είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όσων αναζητούν ένα όχημα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές – αποτέλεσμα βιομηχανικής τελειοποίησης – εκτός από την ποιότητα κατασκευής και τον ολοκληρωμένο στάνταρ εξοπλισμό που αναμένεται από μια μοτοσυκλέτα Beta.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ TAYO:

Αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με την Tayo Motorcycles, αυτός ο κινητήρας αποτελεί μέρος ενός ολοκαίνουργιου έργου με εξαρτήματα ειδικά σχεδιασμένα για μοντέλα Betamotor (κάρτερ, περίβλημα σφονδύλου, κεφαλή κ.λπ.) σύμφωνα με τις υποδείξεις των τεχνικών του. Αξιόπιστο και εξαιρετικά οικονομικό στην κατανάλωσή του, αυτός ο μονοκύλινδρος τετράχρονος είναι υγρόψυκτος με αναγκαστική κυκλοφορία.

Νέα εξαρτήματα: όπως το φιλτροκούτι, το σύστημα εξάτμισης και η χαρτογράφηση του κινητήρα, σχεδιασμένα από τεχνικούς της Beta.

Διάμετρος και διαδρομή αμετάβλητες σε σχέση με τον προηγούμενο κινητήρα, αλλά με υψηλότερη αναλογία συμπίεσης 12,5:1 και συγκεκριμένο μπουζί.

Ο νέος κινητήρας φέρνει μια σειρά από τροποποιήσεις στο πλαίσιο, το ψυγείο, τα ηλεκτρικά εξαρτήματα και την αντλία καυσίμου, τα οποία προσαρμόζονται ή μετατοπίζονται για να φιλοξενήσουν τον νέο κινητήρα, χωρίς να επηρεάζουν τη γεωμετρία ή την ικανότητα οδήγησης της μοτοσικλέτας.

Εμπνευσμένο άμεσα από τις μεγάλες αδερφές του που διαγωνίζονται στο WEC, τόσο για τις τεχνικές όσο και για τις αισθητικές συσκευές του, το RR 125 4 STR. Το Enduro γεννήθηκε για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε είδος εδάφους ή εμπόδιο με τέρμα το γκάζι!

Κινητήρας Euro 5 Tayo

Μαύρος σκελετός και ψαλίδι

Μαύρο σιγαστήρα

Νέο σύστημα CBS

Οι νέες μοτοσυκλέτες RR 125 T του 2023 είναι εξοπλισμένες με ένα νέο CBS (συνδυασμένο σύστημα πέδησης) που δεν διαχειρίζεται πλέον την ισχύ πέδησης με άμεσο τρόπο, αλλά με έναν διανομέα που ρυθμίζεται βολικά από τους τεχνικούς της Betamotor. Μια ελαφριά, υψηλής απόδοσης δαγκάνα μπροστινού φρένου ολοκληρώνει τον νέο εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 10:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Beta 500 RS και 390 RS Special Edition – Παρουσιάστηκαν
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon