.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 11:14

CFMOTO MT-X – Είναι αυτή η μοτοσυκλέτα παραγωγής;

Φωτογραφίες πού βρέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ίσως μας προετοιμάζουν για την έκδοση παραγωγής του, πολυσυζητημένου, MT-X Concept.

Για την πλέον «αγριεμένη» εκδοχή του CFMOTO 800MT, επονομαζόμενη MT-X, έχουμε μιλήσει ήδη αρκετές φορές και πριν, αλλά και στα πλαίσια της EICMA 2023 – διαβάστε τα άρθρα μας με ένα κλικ εδώ και εδώ. Τώρα, νέες φωτογραφίες από τα παγκόσμια κοινωνικά δίκτυα, δείχνουν μια μοτοσυκλέτα που ίσως είναι η έκδοση παραγωγής του concept – ή, εναλλακτικά, μία CFMOTO 800MT Rally!

Προσέξτε την φωτογραφία και θα δείτε αμέσως τις ειδοποιούς διαφορές σε σχέση με το ήδη υπάρχον 800MT. Πρώτη και κυριότερη, η χρήση του ειδικού ρεζερβουάρ καυσίμου που εκτείνεται στα πλάγια, όπως στα KTM 790 Adventure. Αυτό φυσικά και δεν είναι τυχαίο, αφού η CFMOTO κατασκευάζει το συγκεκριμένο μοντέλο της KTM.

Κατά τα άλλα, βλέπουμε επίσης το ψηλό εμπρός φτερό, για ανεμπόδιστο «λάσπωμα» στα εκτός δρόμου τερέν, όπως επίσης και την χρήση ζάντας εμπρός 21 ιντσών με ακτίνες. Μία ακόμα διαφορά με τα 800MT που ξέρουμε ως τώρα, η ενιαία σέλα όπως ακριβώς και στο concept, αν και σε λίγο πιο… προσγειωμένη μορφή. Μια αξιοσημείωτη διαφορά σε σχέση με το concept, είναι η μη χρήση δαγκανών Brembo εμπρός, με την θέση τους να παίρνουν εξαρτήματα της J.Juan.

Μέχρι τώρα, δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε τα σημερινά νέα ίσως είναι το πρώτο βήμα προς μια νέα παρουσίαση από την CFMOTO εντός του έτους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 11:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon