logo cat
mag logo
mag cityrider

CITYRIDER, 30ο Τεύχος, Νοέμβριος 2019

Άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο! Ο καιρός κρατάει ακόμη, και εμείς μεταφέρουμε το ανοιξιάτικο κλίμα από την έκθεση EICMA στο Μιλάνο, με όλα τα νέα μοντέλα του 2020!

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για μικρή μοτοσυκλέτα και scooter που θα δούμε την νέα χρονιά, ικανό να μας κάνει να ονειρευόμαστε!

Στην Ελλάδα δοκιμάζουμε τα Royal Allou GP 200IS ABS, ένα scooter που έρχεται από το παρελθόν, προσφέροντας μία νέα ποιοτική μετακίνηση.

Οδηγούμε το μία-κατηγορία-μόνο-του, Yamaha TMAX SX Sport Edition το οποίο αποτελεί μία μάρκα μέσα στην ιαπωνική εταιρία, δίνοντας ιδέες στις υπόλοιπες εταιρίες για να ακολουθήσουν!

Βολτάρουμε στην πόλη με Triumph Bonneville T100 με χαρακτήρα και στυλ, με τον δικύλινδρο ροπάτο της βρετανικής εταιρίας.

Αναλύουμε το νέο scooter της SYM, Maxsym TL, ταξιδεύουμε στην Κρήτη με Kawasaki Versys 1000 και στην Λευκάδα με  Moto Guzzi V85TT.

Αφιέρωμα στον Luigi Termignoni που έφυγε πρόσφατα για το μεγάλο ταξίδι, νέα από την αγορά και απ' όλο τον κόσμο, αλλά και προτάσεις εξόδου για τον επόμενο μήνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT