logo cat
mag logo
mag cityrider

CITYRIDER, 29ο Τεύχος, Οκτώβριος 2019

Με τον καιρό να “κρατά” ακόμα, παρά το ότι έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, δοκιμάζουμε τρία εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα, με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον το κάθε ένα.

Το BMW C400GT είναι ένα scooter με πολύ υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και άψογη διαχείριση χώρων, το οποίο δίνει το δικό του μοναδικό στίγμα σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία.

Ducati Monster 797 και “επιστροφή στις ρίζες” για ένα όνομα που αποτελεί σύγχρονο θρύλο στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. “Tέρας”, αλλά φιλικό και υπάκουο!

Το Monkey 125 της Honda, αποτελεί την πιο ριζική ανανέωση στην ιστορία του γνωστού μοντέλου “μπιμπελό”. Παραμένει παιχνιδιάρικο ή σοβάρεψε;

Στο τεύχος θα βρείτε επίσης το ρεπορτάζ από μια μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το “αδερφό” περιοδικό Bikeit: To 1o Αdventure Meeting!

Eπίσης, εκδράμουμε στο Γεράκι της Κρήτης με Honda CRF 250L και στην Εύβοια, με Royal Enfield Himalayan, αναλύουμε την εξέλιξη των τετρακύλινδρων Honda τα τελευταία 50 χρόνια, προσέχουμε σαν τα μάτια μας… τα μάτια μας από τον αέρα και μαθαίνουμε τι είναι οι Solid State τύπου μπαταρίες.

Και όπως κάθε μήνα, στο νέο τεύχος τους Cityrider, θα βρείτε νέα που αφορούν τον κόσμο και την αγορά της μοτοσυκλέτας καθώς και ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις εξόδους σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT