logo cat
mag logo
mag cityrider

CITYRIDER, 28ο Τεύχος, Σεπτέμβριος 2019

Στο πρώτο φθινοπωρινό τεύχος του Cityrider, οδηγούμε το T310 της Daytona by Zontes, ένα πολύ καλά εξοπλισμένο Adventure μοντέλο που έχει προκαλέσει αίσθηση.  Βρισκόμαστε στην σέλα της πρώτη ηλεκτροκίνητης Vespa, Εlettrica, και σας μεταφέρουμε την διαφορετική αυτή εμπειρία οδήγησης, που θα αποτελεί τον κανόνα σε λίγα χρόνια. Εντυπωσιαζόμαστε με το δυναμικό χαρακτήρα του Kawasaki Z400,  που καταφέρνει να χωρέσει “πολύ μοτοσυκλέτα” στην μικρομεσαία κατηγορία κυβικών.

Εκδράμουμε με Royal Enfield Himalayan και Kawasaki Versys 1000 σε μοναδικής ομορφιάς προορισμούς σε Εύβοια και Κρήτη και σας παρουσιάζουμε δύο πολύ ενδιαφέροντα αφιερώματα, ένα για την σπανιότερη μοτοσυκλέτα του κόσμου και ένα για την “επιβίωση” της μοτοσυκλέτας, δεδομένης της ραγδαίας ανάπτυξης της αυτόνομης οδήγησης. 

Εξηγούμε τι είναι το Traction Control και με ποιο τρόπο λειτουργεί, ενώ αναλύουμε έναν από τους “αοράτους κινδύνους” που αντιμετωπίζουμε οδηγώντας, τον δυνατό αέρα.

Και όπως κάθε μήνα, στο νέο τεύχος τους Cityrider, θα βρείτε νέα που αφορούν τον κόσμο και την αγορά της μοτοσυκλέτας καθώς και ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις εξόδους σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT