logo cat
mag logo
mag cityrider

Rider's Winter Catalog 2016

 

 Ο απόλυτος Οδηγός Αγοράς!

Ο πρώτος διαδραστικός πληρέστατος Οδηγός Αγοράς για τον προστατευτικό εξοπλισμό του αναβάτη, Rider's Winter Catalog από το BIKEIT, είναι πραγματικότητα! Η οδήγηση της μοτοσυκλέτας, είναι και πρέπει να παραμείνει, απόλαυση. Και ως τέτοια, όσο καλύτερα προφυλαγμένος είναι ο αναβάτης της, τόσο περισσότερο θα την απολαύσει.

 EXOF RIDERS 2016 web

Καταλαβαίνουμε ότι δεν γίνεται με το ίδιο κράνος ή ένα μπουφάν, με ένα ζευγάρι μπότες, δεν μπορούμε να οδηγούμε σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ή να τα χρησιμοποιούμε σε κάθε χρήση, σε πόλη ή ταξίδι, για κάθε μοτοσυκλέτα, street, scooter ή adventure.

Ο προστατευτικός εξοπλισμός έχει εξειδικευτεί πάρα πολύ πλέον και κάθε αναβάτης μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Προϊόντα όμορφα, ποιοτικά, ανθεκτικά και προσιτά οικονομικά, παρά την τεχνολογική εξέλιξη που φέρουν.

Ο εξαντλητικός Οδηγός Αγοράς που ''κρατάτε'' στα χέρια σας, είναι ο καλύτερος τρόπος να ενημερωθείτε και να βρείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε, να τα συγκρίνετε και να καταλήξετε στην απόκτηση τους.

Ανάμεσα στις 7 κατηγορίες που σας έχουμε ετοιμάσει -Κράνη, Jacket, Παντελόνια, Μπότες, Γάντια, Casual, Off Road- σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα.
Ο Οδηγός Αγοράς Rider's Winter Catalog από το BIKEIT, περιλαμβάνει τα νέα προϊόντα του 2016, φρέσκα και αναλυτικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon