logo cat
mag logo
mag cityrider

Νew Models Catalog 2016

 

 Όλα τα νέα μοντέλα!

Το Bikeit έχει την χαρά να σας παρουσιάζει τον 1ο ηλεκτρονικό κατάλογο με τα Νέα Μοντέλα μοτοσυκλετών για το 2016! Όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στα σημαντικότερα σαλόνια μοτοσυκλέτας ανά τον κόσμο (Μιλάνο, Τόκιο, Λονδίνο, κ.α.), συγκεντρωμένα σε έναν διαδραστικό κατάλογο.


Χωρισμένα ανά κατηγορίες ώστε να ξέρετε τι ψάχνετε και να τα βρίσκετε εύκολα. Όχι μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά πλήρης ανάλυση για το κάθε ένα. Και αν θέλετε και 

περισσότερEXOF CATALOG webα, το ενεργό link στο κάθε άρθρο, θα σας μεταφέρει στο website του Bikeit.gr, όπου θα απολαύσετε όλες τις φωτογραφίες του κάθε άρθρου.Όσα είδαμε στις εκθέσεις, όσα παρουσίασαν επίσημα - ή και ανεπίσημα οι εταιρίας, έχουν συμπεριληφθεί στον 1ο ετήσιο διαδραστικό κατάλογο Νέων Μοντέλων, που ''εκδίδει'' ηλεκτρονικά του Bikeit.Adventure, Cruisers και cafe racer, street, street touring, scooter και παπιά, off road, enduro, motocross και Quad, naked και supermoto, κάθε μοντέλο, κάθε κατηγορίας, θα το βρείτε εδώ.Πατήστε στην εικόνα του εξωφύλλου ή ακολουθήστε το παρακάτω link και απολαύστε όλα τα νέα μοντέλα του 2016!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon