logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT - Travel & Accessories Catalog 2021-22

Ο κατάλογος Travel & Accessories δεν γνωρίζει όρια, κυβισμούς και επιδόσεις και προσφέρει στις σελίδες του επιλογές για κάθε μοτοσυκλέτα ή scooter, έτσι ώστε να βρείτε ότι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε το δίκυκλο σας.

Η χώρα με τους περισσότερους ηλιόλουστους μήνες, η χώρα με τις πιο όμορφες διαδρομές για οδήγηση κάθε εποχή. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο, πάντα υπάρχει καλοκαιρία για ταξίδι με μοτοσυκλέτα ή scooter, αλλά και ανάλογες διαδρομές για να απολαύσεις εκδρομή με δύο τροχούς.

Μόνοι μας ή με παρέα, με κάθε είδους δίκυκλο, με προορισμό ή χωρίς, πάντα θα βρούμε μέρος για να κινηθούμε με ασφάλεια και να απολαύσουμε οδήγηση.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε δεκάδες ποιοτικά αξεσουάρ για το δίκυκλο σας από τους επίσημους καταλόγους της κάθε εταιρίας, αλλά και από γνωστούς και κορυφαίους κατασκευαστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το ταξίδι και την περιπέτεια.

Μαγευτικά ταξίδια, προτάσεις διακοπών, χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να απολαύσετε το ταξίδι σας και να το κάνετε αυτό με την απαραίτητη ασφάλεια.

Ο γνωστός ταξιδευτής και φωτογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης μας κρατά συντροφιά και σε αυτόν τον Travel & Accessories κατάλογο του BIKEIT! με εξαιρετικές προτάσεις για μία ακόμη φορά και μαζί με τον Δημήτρη Κατσούλα μας δίνουν παράλληλα τα φώτα τους με πολλές και ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές για ταξίδι εντός αλλά και εκτός των συνόρων.

Τον κατάλογο Travel & Accessories 2021 μπορείτε να τον ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά και φυσικά να τον κατεβάσετε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στην φορητή συσκευή σας για την απαραίτητη… μελέτη σε κάθε εκδρομή, μονοήμερη ή πολυήμερη, αλλά βασικά, να προετοιμαστείτε πριν από την εξόρμηση σας, για να απολαύσετε το δίκυκλο σας.

Απολαύστε τώρα τον κατάλογο εντελώς ΔΩΡΕAN.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon