logo cat
mag logo
mag cityrider

 BIKEIT Travel & Accessories Catalog 2020 - Ο κατάλογος του ταξιδιώτη!!

 

 

Μοναδικός στο είδος του, για μία ακόμη φορά, ο κατάλογος Travel & Accessories 2020 έρχεται για να σας ενημερώσει για κάθε τι νέο αναφορικά με τα αξεσουάρ της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας. Παράλληλα, προτάσεις διαδρομών, tips για ταξίδια από τους πλέον ειδικούς, χρήσιμα για την προετοιμασία του ταξιδιού αλλά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε

 Οι πλέον ειδικοί στα ταξίδια με μοτοσυκλέτα εκτός και εντός Ελλάδος, οι μετρ του είδους, Κωσταντίνος Μητσάκης και Δημήτρης Κατσούλας μας αναλύουν τι χρειαζόμαστε στα ταξίδια μας, ενώ η συντακτική ομάδα του BIKEIT βρίσκει και παρουσιάζει για εσάς, τα αξεσουάρ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών.

Στον κατάλογο Travel & Accessories 2020 θα βρείτε θα βρείτε τα πάντα, από κάγκελα, πλαϊνές αλλά και κεντρικές βαλίτσες, tank bag, ψηλές ζελατίνες προστατευτικές χούφτες, συστήματα εξατμίσεων, συστήματα πλοήγησης, καλώδια σύνδεσης τηλεφώνων, συστήματα λίπανσης αλυσίδας, αναπαυτικές σέλες, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, προβολείς τσάντες, αλλά και άλλα πολλά.

Χωρισμένα ανά εταιρία, τα εργοστασιακά αξεσουάρ που σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα ανά εταιρία / μάρκα ,  δίνουν την ευκαιρία στον αναγνώστη, να επιλέξει ανάμεσα από προϊόντα που πιθανότατα αγνοούσε την ύπαρξη τους.

Επιπρόσθετα, οι προτάσεις after market αξεσουάρ που εισάγονται στην Ελλάδα, προσφέρουν μία διαφορετική επιλογή για όσους δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

Ο κατάλογος Travel & Accessories 2020, με σχεδόν 400 σελίδες (!!!) είναι έτοιμος να τον ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά, να τον κάνετε download, να τον κάνετε share ολόκληρο ή ακόμη και από την σελίδα που επιθυμείτε.

Απολαύστε τον τώρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ επιλέξτε ότι σας χρειάζεται, και καλές διακοπές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon